AKİT MENÜ

Teknoloji

iPhone 6s'e Lav testi yaptılar!

Bugüne kadar hiç bir telefonda görmediğimiz testlere tabi tutulan iPhone 6s, şimdi de kızgın lavlara atıldı. Sönmemiş lavlara atılan iPhone 6s'e, bakın neler oldu.

2015-12-06 13:05:50

This browser does not support the video element.

Apple'ın ülkemizde 3.099 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu iPhone 6s'i, henüz sönmemiş lavların içerisine attılar. Eski nesil iPhone 6'lara göre daha sağlam olduğu söylenen cihaza yapılmadık test kalmamıştır diye düşünürken ortaya bir yenisi daha çıktı. Bükülme testi, düşürme testi gibi çeşitli testlerin yapıldığı iPhone 6s, şimdi de kızgın lavların içerisine atıldı.

Apple, iPhone 6s modelini 7000 serisi alüminyum ile güçlendirmişti. Bu güçlendirme birçok testte gözle görülür farklara neden oldu. TechRax ekibi tarafından lavların içerisine atılan iPhone 6s'e, daha öncesinde de işkenceden farksız birçok test yapılmıştı. Yapılan bu ağır testlerden çoğu zaman sağlam çıkamayan iPhone 6s, bakalım bu testten nasıl bir sonuç alacak.

Lavlara atıldıktan kısa bir süre sonra yanmaya başlayan iPhone 6s, videoda izlediğiniz gibi kullanılamaz bir hal alıyor.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi