AKİT MENÜ

Teknoloji

One A9 için Android 6.0.1 geliyor!

HTC, Android 6.0.1 güncellemesinin yayınlanmasından sonra One A9 için güncelleme tarihini açıkladı. İşte One A9 için Android 6.0.1 Marshmallow güncelleme tarihi!

HTC, güncelleme konusunda elini hızlı tuttu ve One A9 için Android 6.0.1 Marshmallow güncelleme tarihini verdi. Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi ile 200'ün üzerinde yeni emojinin yanı sıra rahatsız etme moduna bir sonraki alarma kadar aktif et özelliği yeniden ekleniyor. Ayrıca tabletler için navigasyon düğmeleri yeniden konumlandırılıyor.

HTC One A9 için Android 6.0.1 Marshmallow Güncellemesi!

Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi sonrasında ilk açıklama Tayvanlı şirketin üst düzey yöneticisi Mo Versi'den geldi. Mo Versi, Twitter hesabında yaptığı duyuru ile One A9 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesinin bu ay sonuna kadar yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca Amerika'da satılan operatör kilitsiz One M9 modelleri ay sonuna kadar Android 6.0 güncellemesi alacak.

Görünen o ki HTC sözünde duracak. Zira geçtiğimiz ay Twitter üzerinden açıklama yapan HTC USA, Nexus cihazlardan sadece 15 gün sonra HTC One A9 modelinin güncelleme alacağını açıklamıştı.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor