AKİT MENÜ

Teknoloji

Özel üretilmiş PC kasaları

"İmaj her şeydir" mottosuyla yola çıkan bilgisayar üreticileri ve kullanıcılar, değişik kasa modifiyeleri ile karşımıza çıkıyor. Galerimizden modifiyeli kasalara göz atabilirsiniz.

Bilgisayarlar her ne kadar güçlerini donanımlarından alsa da görünüşleri de kullanıcıları cezbetmek için kullanılıyor. Bir filmin, oyunun hatta bir çizgi filmin "mod" yapımına ilham olduğunu görebiliyoruz. Kısacası firmalar, bilgisayarlarını göze güzel kılmak için insanların sevdiği her şeyden yararlanıyorlar. Bazen de kullanıcılar işi üreticilere bırakmıyor ve sıfırdan kasa modifiyeleri yapıyorlar.

Bilgisayarlarda ne kadar vakit geçirdiğimizi göz önüne alırsak; özel olarak yapılmış bilgisayarların, özellikle kolayca sizin de kendi başınıza yapabileceğiniz kasa modlarının, lüksten öte bir nevi ihtiyaç olduğunu düşünebiliriz. Bilgisayar kullanıcılarının rüyalarını süsleyen bu modların ciddi bir emek istediğini de belirtelim.

Sıvı soğutmanın kurulması, soğutma borularının şekillendirilmesi, dış kaplamaların yapılması, kasanın uygun olmayan yerlerinin şekillendirilmesi, kabloların düzenlenmesi gibi bir çok işlemi yapmanız gereken modlu kasalar, birer sanat eseri gibi görünüyor.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor