AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung sürücüsüz otomobil sektörüne giriş yapacak!

Samsung'un yeni açılan departmanı, teknoloji devinin sürücüsüz otomobil sektörüne giriş yapacağının bir belirtisi olarak yorumlanıyor.

Webtekno'nun haberine göre, Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan ve mobil cihazlar sektörünün tartışmasız en büyük firması haline gelen Samsung, içinde bulunduğu sektörlerin sayısını arttırmak adına cesur bir hamle yapacak. Son dönemlerin en çok konuşulan teknolojilerinden birisi olan sürücüsüz otomobillerin üretimine katkı sağlamayı, hatta kendi üretmeyi deneyecek olan Samsung, bu amacı uğruna yeni bir departman kurdu.

Şu an sürücüsüz otomobil üretmeye çalışan firmaların arasında Google gibi otomobil sektöründe bulunmayan, ancak bu araçların sistemlerinin yazılımını yapabilecek kapasiteye sahip şirketlerin olması, Samsung'u bu sektöre giriş yapma konusunda cesaretlendirmiş olabilir. Yazılım konusunda oldukça deneyimli olan Samsung'un bu sektöre katılmak amacıyla açmış olduğu yeni departmanda başka firmalar için de sistemler geliştirebileceği de konuşulanlar arasında.

Yorumlara Git

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!