AKİT MENÜ

Teknoloji

Bimeks teknolojiyi Hakkari’ye taşıdı

Teknoloji’nin kalbi burada atıyor’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, tüm Türkiye’yi teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. Hakkari’nin ilk teknoloji mağazasını açan Bimeks, Hakkari halkına uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla teknolojiyi taşıdı.

2014-02-19 14:36:08

EKONOMİ SERVİSİ - ‘Teknoloji’nin kalbi burada atıyor’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, tüm Türkiye’yi teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. Hakkari’nin ilk teknoloji mağazasını açan Bimeks, Hakkari halkına uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla teknolojiyi taşıdı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Hakkari mağazasının franchise sahibi Burhan Çapik’in ev sahipliği yaptığı açılışa; Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari Müftüsü M. Fesal Geylani ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş katıldı.

BAYRAKTAR: HAKKARİ’DE OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, “Türkiye genelinde mağaza açtığımız 50. il olan Hakkari’ye, teknolojiyi getiren ilk şirket olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi’nin 7. mağazası olan Hakkari mağazamızla, Doğu illerimizde istihdamı giderek artırıyoruz. Ayrıca; içinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek ve Kuzey Irak’tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz” dedi. Hakkari’de 47. franchise mağazalarını açtıklarını ve bununla birlikte toplamda 107 mağazaya ulaştıklarını anlatan Bayraktar, yakın zamanda Osmaniye ve Yozgat’ta da şube açacaklarını kaydetti.

Franchise mağaza ortağı Burhan Çapik ise, “Bu mağaza şehrimiz için büyük önem taşıyor; Hakkari’ye yapılan ticari yatırımların en önemlilerinden biri. Farklı sektörlerden mağazaların da gelecek dönemde Hakkari’ye mağaza açabilmeleri için bir örnek olmayı umut ediyoruz” dedi.  

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı