AKİT MENÜ

Ekonomi

Zeybekci: 25 AB ülkesinden daha iyiyiz

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin kamu ekonomisinin 28 Avrupa Birliği ülkesinin 25’inden daha iyi olduğunu belirterek, “Herkes işine gücüne baksın, ‘2014 büyüme düşecek’ diyorlar, düşmeyecek” dedi.

2014-02-16 09:13:51

DENİZLİ - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin kamu ekonomisinin 28 Avrupa Birliği ülkesinin 25’inden daha iyi olduğunu belirterek, “Herkes işine gücüne baksın, ‘2014 büyüme düşecek’ diyorlar, düşmeyecek” dedi.

Honaz ilçesinde belediye önünde halka eden Zeybekci, Türkiye ekonomisinin dünyanın 16. büyük ekonomisi, Avrupa’nın ise 6. büyük ekonomisi olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle sürdürdü: “Türk Hava Yolları bir yıl içinde Avrupa’nın 1. havayolu olacak. Marmara Denizi’nin üzerine dünyanın en büyük köprüsünü yapıyorsun, 40 yıldan beri konuşulan santraller yapılıyor, 50 yıldan beri kapısında beklediğimiz IMF’nin bütün borcu ödeniyor, ‘hadi işine’ deniliyor, dünyadaki gelişmiş ülkelerde faiz oranı neyse benim memleketim o hale geliyor ama ille de memleketi karıştıracaklar, kardeşi kardeşe düşürecekler. Yok artık, bu millete hizmet edilecek.”

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı