AKİT MENÜ

Teknoloji

Microsoft, Surface yüzünden özür diledi!

Microsoft Surface’ın geliştiricileri şirketin topluluk forumlarında mükemmel deneyimden daha azını yaşayanlardan dolayı özür diledi.

Takımın üyelerinden Josh_F mükkemmelden daha az bir deneyimi tecrübe eden kullanıcılardan yaşananlardan dolayı özür dileriz, buraya yazdığınız yorumlar tarafından yüksek sesle ve açıkça anlaşılmaktadır. Gerçi dönüşleriniz bizim için inanılmaz derece değerlidir şeklinde yazı yayınladı. Apple’ın iPad ve MacBook serisine rakip olarak çıkarılan tablette birkaç kullanıcı ekranın arada sırada kısa süreli açılıp kapandığı yönünde şikayet bildirdiği biliniyor.

Bazı tabletler ise uyku moduna girmeyi reddediyor. Microsoft 2015’in üçüncü çeyreğinde tablette Apple’dan daha fazla kar elde etti. Şirket tatil çeyreği olan dördüncü çeyrekte ve yılbaşında taleplerin artacağını bekliyor. Apple geçtiğimiz sonbaharda yaptığı büyük etkinlikte daha çok çalışan sektörü hedef alan iPad Pro’yu çıkardı.

iPad Pro piyasada Microsoft Surface tablete rakip olarak yer alıyor ve Apple’ın iPad Pro’sunda henüz hiçbir sıkıntının meydana geldiği belirtilmiyor. Ancak iPad Pro’nun yaşadığı geliştirici problemleri ve iki firmanın rakip ürünlerinin satış rakamları düşünüldüğünde bu özür kullanıcılar için değerli ancak rakipler için bir ima içeriyor olabilir. Apple tablet savaşlarında firma karşısındaki üstünlüğünü yavaş ve etkili bir şekilde kaybederken Microsoft’un kullanıcılarına karşı geliştirdiği bu tavrı oldukça güzel bir dokunuş.

Firmaların arasındaki rekabetin artık kullanıcı deneyimlerini en üst seviyeye çıkarmaya yönelik hareketlere dönüşmesi ise harika bir gelişme.(silikonvadisi)

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi