AKİT MENÜ

Siyaset

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler'den esprili paylaşım: Ben yakalandım gençler, buraya kadarmış

Eski Enerji Bakanı ve Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma yasağı gelmesine ilişkin esprili bir paylaşım yaptı. Güler, "Ben yakalandım gençler, buraya kadarmış. Sizleri tanımak güzeldi, kendinize iyi bakın :)))" ifadelerini kullandı.

2020-03-22 10:09:13

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmalarını, park ve bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarını sınırlandırdı. Bakanlık tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgede, "65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük, ve kronik akciğer hastalığı, astım, KOAH, kalp/damar hastalığı, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan vatandaşların saat 24.00 itibarıyla ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri sınırlandırılarak sokağa çıkmaları yasaklandı" bilgisi yer aldı.

Beğeni topladı

Bakanlığın valiliklere gönderdiği genelge, kamuoyunun beğenisini topladı. Aynı zamanda genelgeyle birlikte sosyal medyada birçok esprili paylaşım yapıldı.

Söz konusu paylaşımlardan en dikkat çekenini Eski Enerji Bakanı ve mevcut Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler yaptı.

"Ben yakalandım gençler"

Güler Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kendisinin 65 yaş üstünde olduğunu belirterek, "Ben yakalandım gençler, buraya kadarmış. Sizleri tanımak güzeldi, kendinize iyi bakın :)))" ifadelerini kullandı. Hilmi Güler'in paylaşımına on binlerce beğeni geldi.

Yorumlara Git

Elon Musk’ın X’i Brezilya’da erişim engelini kısmi olarak deldi

Elektrikli otobüs için çığır açan batarya teknolojisi!

CHP’li isim ifşa etti! CHP’li Belediyede rüşvet ve şantaj skandalı patladı

Vali atama kararnamesi Resmi Gazete'de! 16 ilin valisi değişti

Çin'den 9 ABD'li şirkete Tayvan yaptırımı!