AKİT MENÜ

Gündem

Ertan Özyiğit, koronavirüsten sonraki felaketi açıkladı: Kuşlar garip hareketler yapacak! O hayvanlar...

Yönetim ve İletişim Stratejisti Ertan Özyiğit, ülkeleri etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında dünyada bir takım değişikliklerin yaşanacağını söyledi. Özyiğit, "Bundan sonra karınca ve örümcek göreceğiz. Kuşlar garip hareketler edecek" dedi.

2020-03-22 23:41:08

This browser does not support the video element.

Yönetim ve İletişim Stratejisti Ertan Özyiğit, Çin'de başlayan ve dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını ile ilgili olarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Araştırmacı, yazar ve aynı zamanda Yönetim ve İletişim Stratejisti olan Ertan Özyiğit, 24 TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

Ertan Özyiğit, meydana gelen olayların birer sembolizma olduğunu belirterek, "Bu bir sembolizma. Bir anda bunlar olurken çekirge istilası olacağını söylemiştik. Ve oldu. Bundan sonra sonra karınca ve örümcek göreceğiz. Kuşlar garip hareketler edecek. Bunlar olacak. Hayvanların manyetrik alanlarla ilgili bir davranışı var. Yarısı uçarken ses çıkartıyor. Diğeri onlardan etkileniyor. Cisimleri tanıyorlar ve görmedikleri için etkileşiyorlar. Bunlara örnek olarak yunusları verebiliriz. Çekirgeler de aynı. Alman bilimadamı bir araştırma yapmış. Çekirgeler istenilirse istenilen yere toplanıp yönlendirilebilir. Hayvanların hepsi vibrasyondan etkileniyor. Nereye giderlerse yönlendirebilirsiniz" dedi.

Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay