AKİT MENÜ

Teknoloji

Xiaomi Mi 5 özellikleri ve fiyatı görüldü!

Çin'in yükselen akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi'nin uzun süredir beklenen amiral gemi modeli Xiaomi Mi 5, fiyatı ve özellikleri ile ortaya çıktı.

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli Mi 5, uzun zamandır merakla bekleniyordu. Hakkında birçok iddia ortaya atılan Mi 5'in fiyatı ve özellikleri bir alışveriş sitesinde görüldü.

XİAOMİ Mİ 5 ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

5.5-inç boyutunda 2560x1440 çözünürlükte ekran ile gelmesi beklenen Xiaomi Mi 5, gücünü 2.5GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 820'den alacak. 4GB DDR4 belleğe sahip olan cihaz, 20 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kamera ile geliyor. 4G LTE bağlantı desteği bulunan Mi 5, 16GB/64GB/128GB dahili depolama seçeneklerini barındırıyor.

3.800 mAh Li-Po bataryadan beslenecek olan Xiaomi Mi 5'in, Android 6.0 Marshmallow ile satışa sunulması bekleniyor. Tasarım tarafında ise halen net bir görsel bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız görselde Mi 5'in parmak izi okuyucu ile geleceği ve bu nedenle fiziksel home tuşuna sahip olduğu iddia ediliyordu.

Oppomart üzerinde satışa açılan telefonun fiyatı 599 dolar olarak belirlenmiş. Görselin bulunmadığı satış ilanında henüz stoklar tükendi ibaresi yer alıyor. Xiaomi Mi 5'in Şubat ayında satışa sunulması bekleniyor.

Yorumlara Git

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak