AKİT MENÜ

Dünya

Koronavirüsten kaçıp kaleye sığınan Kraliçe Elizabeth koronavirüse yakalandı mı?

Buckingham Sarayı'ndan ayrılıp Windsor Kalesi'ne sığınan 93 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in koronavirüs testi pozitif çıktığı edilirken, bu iddia Buckingham Sarayı tarafından doğrulanmadı.

2020-03-28 16:42:40

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs Avrupa'da hayatı durma noktasına getirirken, İngiltere'den flaş haberler gelmeye devam ediyor.

İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın ardından Kraliçe Elizabeth'in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi.

UCR News'te yer alan habere göre; koronavirüs testi pozitif çıkan Başbakan Jonhson ile Kraliçe Elizabeth 11 Mart'ta Buckingham Sarayı'nda yüzyüze görüşme gerçekleştirmişti.

Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumu nasıl?

Kraliçe'nin corona virüs testinin de pozitif çıktığı iddia edildi. Ancak bu iddialar Buckingham Sarayı tarafından doğrulanmadı. Saray tarafından yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth'in oğlunu en son 9 Mart'ta, Johnson'ı da en son 11 Mart'ta gördüğü ve sağlığının iyi olduğu belirtildi. 93 yaşındaki Kraliçe ile 98 yaşındaki eşi Prens Philip, Windsor Şatosu'na sosyal izolasyona çekildi.

Yorumlara Git

Katil kim? Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması

Hatice Kolçak: Bu yol rekor getirecek

Amerika’dan yine boş beleş açıklamalar! İş çözmeye değil, gezmeye gitmişler

Katil İsrail’den Lübnan'a hava saldırısı

Alman otomotiv devi iflas etti! Otomobil markaları için parça üretiyordu