AKİT MENÜ

Gündem

CHP'li Mansur Yavaş'ın çifte standardına tepki yağdı! İsmail Saymaz 3'üncü şahsa düşene talip oldu

Yandaş desteğini gözler önüne seren Akit'e destek yağarken, CHP'li Mansur Yavaş'ın çifte standardı tepkiye neden oldu. İsmail Saymaz ise Mansur Yavaş'ın avukatlığını üstlenerek 3'üncü şahıs olmaya soyundu. (Not: Haberde İsmail Saymaz ile ilgili bölümler, koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte edilmiştir.)

2020-03-29 00:34:46

 yeniakit.com.tr 

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye kaynaklarından karşılanarak hazırlanan kitleri yandaşlara dağıtırken Akit Medya Grubu ve Turkuvaz Medya Grubu'na ayrımcılık yaptı. “Allah CHP’li belediyelerin eline düşürmesin” dedirten bu çirkin tutum, CHP’nin insanlık dışı ideolojik saplantısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan Akit'in ihtiyacı olmadığı, hatta tenezzül bile etmeyeceği sağlık kitleri ile ilgili habere, İsmail Saymaz'ın atlaması şaşırtmadı. CHP'li Mansur Yavaş'ın yandaş uygulamasını faşistçe savunan İsmail Saymaz'ın bu hareketi, "3'üncü şahıs"a düşene talip olmasına bağlandı.

İsmail Saymaz "3. şahıs" olmaya soyundu

Mansur Yavaş'ın çifte standardına karşılık savunmaya geçen İsmail Saymaz, paylaşımında ''Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akit gazetesine sağlık kiti göndermemiş. Bence çok hatalı davranmış. Akit’in binasında virüs ve mikrop çıkma ihtimali çok yüksek. Mansur Yavaş, Akit’in binasını ilaçla dezenfekte edip karantinaya almalıydı.'' ifadelerini kullandı.

Her ortaya atılana zıplayan İsmail Saymaz'ın bu hareketi "3'üncü şahıs" olma merakı olarak değerlendirildi.

İsmail Saymaz'a cevap gecikmedi: Seni misafir etseydik sağlık kiti kurtarmazdı

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Arşiv Müdürü Zekeriya Say'dan İsmail Saymaz'a cevap gecikmedi.

Saymaz'ın faşist sözlerine cevap veren Hacı Yakışıklı, "Endişe etme İsmail! Akit'in binasında mikrop çıkma ihtimali düşük, çünkü seni hiç misafir etmedik! Seni misafir etseydik sağlık kiti kurtarmazdı!" ifadelerini kullandı.

"Akit'in CHP'nin kitine ihtiyacı yok!"

Zekeriya Say ise İsmail Saymaz'a "Hürriyet'in "Koronavirüs" tedbirleri kapsamında karantinaya almak yerine kovduğu "herbokolog" İsmail Saymaz, kendi miktopluğunu unutup tüm cehaletiyle gazetemize saldırmış. Bu arada, 5 vakit namaz kılan insanlardan oluşan Akit'in CHP'nin kitine de ihtiyacı yok!  #HaberinOlsun" cevabını verdi.

Sosyal medyadan tepki yağdı

Mansur Yavaş'ın çifte standardını gözler önüne seren haberimize vatandaşlar tarafından destek yağdı. Akit'in "Allah bunların eline düşürmesin" dedirten haberini gören vatandaşlar, CHP'li Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

İşte sosyal medyadaki o tepkiler:

 

 

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…