AKİT MENÜ

Siyaset

"Türkiye'nin sağlık ve tedarik sisteminin bozulmasını isteyenler var"

Türkiye Polis Radyosu'nun canlı yayınına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin sağlık ve tedarik sisteminin bozulmasını isteyenlerin, büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, buna Türk Polis Teşkilatı'nın müsaade etmeyeceğini söyledi.

Türkiye Polis Radyosu'nun yeni canlı yayın aracıyla gerçekleştirilen ilk programının konuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Soylu, Polis Radyosu'nun çok önemli bir marka olduğunu belirterek, başarısından dolayı kutladı.

"Vefa sosyal destek grupları örnek olacak"

Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmalarının gelecek süreçlerde, doğal afetler gibi durumlarda da örnek olacağının altını çizen Soylu, vatandaşların 155, 156 ve 112 numaraları üzerinden bu gruplara ulaşabileceğini ayrıca nüfus idaresine ait olan 199 numaralı hattı da seyahat izinlerine yönelik tahsis ettiklerini hatırlattı.

Süleyman Soylu, "Bir milli seferberlik var ve bizde bu seferberliğe gücümüzün yettiği kadar katkı koymaya çalışıyoruz." dedi.

"15 gün içerisinde 2 bin 977 hesap hakkında işlem yapıldı"

Son dönemde internet üzerinden Kovid-19 hakkında paylaşılan yanlış bilgilere karşı ciddi önemler alındığını belirten Bakan Soylu, "15 gün içerisinde 2 bin 977 hesap hakkında işlem yapıldı. Özellikle bu dönemi provoke etmek isteyen hesapların yüzde 70'i bot hesaplar. Aynı zamanda PKK, DHKP-C ve FETÖ'ye yönelik hesaplar. Bu hesapların çok büyük bölümü yurtdışından yönetilen ve kontrol edilen hesaplardır." bilgisini verdi.

"Türkiye'nin sağlık ve tedarik sisteminin bozulmasını isteyenler var"

Bakan Soylu, Türkiye'nin sağlık ve tedarik sisteminin bozulmasını isteyenlerin, büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, buna Türk Polis Teşkilatı'nın müsaade etmeyeceğinin altını çizdi.

"Evde kalmaya devam" çağrısı

Türkiye Polis Radyosu'nun yeni yayın aracının hayırlı olmasını dileyen Soylu, vatandaşlara da "Evde kalmaya devam" diye seslendi.

 

Yorumlara Git

Hatice Kolçak: Bu yol rekor getirecek

Amerika’dan yine boş beleş açıklamalar! İş çözmeye değil, gezmeye gitmişler

Katil İsrail’den Lübnan'a hava saldırısı

Alman otomotiv devi iflas etti! Otomobil markaları için parça üretiyordu

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 825 terörist etkisiz hale getirildi