AKİT MENÜ

Ekonomi

Akit mağduriyeti duyurmuştu! Bakan Berat Albayrak müjdeyi verdi

Dün Akit'in duyurduğu mağduriyete hükümet kayıtsız kalmadı. Açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Covid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullandı.

2020-04-01 17:30:13

Ücretli öğretmenlerin ve usta öğreticilerin mağduriyetini duyuran Akit'in haberine hükümet kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen ücretli öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerinin süreç boyunca ödenmeye devam edileceğini bildirdi.

Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Kovid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarının taleplerini yerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Bakan Albayrak paylaşımında, "Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlara Git

Hafter'in adamından Türkiye ile Mısır arasındaki anlaşma sonrası ilginç çıkış: Talebimiz bu ayrılmalılar

Yolcunun yemeğinden öyle bir şey çıktı ki… Uçak acil iniş yaptı

Kahramanmaraş’ta korkunç anlar! İş makineleri bir anda toprak altında kaldı

Yiğit Bulut 'Savunma alanında çalışan bir dostuma sordum' diyerek korkutan haberi Türkiye'ye verdi

Katil İsrail’den Beyrut’a saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanı öldürüldü