AKİT MENÜ

Gündem

Yusuf Kaplan’dan skandal karara sert tepki: Sahi burası neresi? Sömürge ülkesi mi?

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesini öven ve hükümetin politikalarına destek veren California Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun Koç Üniversitesi tarafından işine son verilmesine yazar Yusuf Kaplan, çok sert tepki gösterdi.

ABD'de görev yapan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, Koç Üniversitesi tarafından işine son verildiğini açıkladı. Kendisine yayın arasında üniversiteden e-posta gönderildiğini belirterek 'Misafir Profesörlük görevime son vermişler. Gerekçesi yayına izinsiz çıkmak' dedi.

Yazar Yusuf Kaplan, Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun görevine son verilmesinin siyasi bir durum olduğunu belirterek Koç Üniversitesi'ne sert çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaplan, "Koç Üniversitesi Mehmet Çilingiroğlu Hoca'nın görevine canlı yayında jet hızıyla son vermiş! Gerekçesi ne olabilir? Türkiye’yi, Erdoğan'ı, hükümeti övmesi mi? Bu ülkenin çocuklarının defteri ne kadar kolay dürülüyor öyle! Pardon, burası neresi? Sömürge ülkesi mi?" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlara Git

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump