AKİT MENÜ

Teknoloji

Bütçe dostu yeni Toshiba L3 serisi televizyonlar

İnternet tarayıcı ve talebe bağlı video (VoD )özellikleri ile temel Smart TV özellikleri gelişmiş görüntüleme seçenekleri sunuyor. Medya oynatıcı, USB ve ağ sunucuları aracılığıyla müzik, video ve fotoğraf gösterebiliyor. Bu ince ve zarif televizyonların HDMI®, Universal Tak ve Oynat, USB ve PC girişi gibi farklı bağlantı seçenekleri bulunuyor.

2019-01-31 16:27:55

İnternet tarayıcı ve talebe bağlı video (VoD) özellikleri ile temel Smart TV özellikleri gelişmiş görüntüleme seçenekleri sunuyor. Medya oynatıcı, USB ve ağ sunucuları aracılığıyla müzik, video ve fotoğraf gösterebiliyor. Bu ince ve zarif televizyonların HDMI®, Universal Tak ve Oynat, USB ve PC girişi gibi farklı bağlantı seçenekleri bulunuyor.

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, Smart TV özelliğine ve şık görünüme sahip yeni L3 serisi televizyonları duyurdu. İçerik ve bağlanabilirlik açılarından daha fazla seçenek isteyen kullanıcılar için tasarlanan, hem akıllı hem de bütçe dostu yeni LED TV serisi, daha esnek bir görüntüleme deneyimine geçmek için ideal bir adım.

L3 serisi Full HD 1080p netlik ile canlı renkler, net görüntüler ve daha kapsamlı görüntüleme için noktasal çözünürlük sağlarken, W3 serisi ise HD ready alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. D3 modeli ise tek bir cihaz ile DVD izlemek isteyen kullanıcılar için dahili DVD oynatıcısı sayesinde ideal bir çözüm sunuyor. Her kullanıcının kendine özgü ihtiyaçlarını karşılamak üzere L3, W3 ve D3 serileri 59 cm (24”)’den 122 cm (48”)1e kadar farklı ekran boyutu seçeneklerine sahip.  

İçeriklerin keyfine varmanın en akıllı yolu

Tüm L3 serisi televizyonlar en temel Smart TV özelliklerine sahip olmasıyla, evlerde kullanışlı bir ilave televizyon ve televizyonlarında web üzerinden içerik izlemeye yeni başlayanlar için kullanımı kolay bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Talebe bağlı video (VoD) hizmetleri için bir dizi uygulama ile kullanıcılar diledikleri içerikleri diledikleri zaman izleyebiliyorlar. Kullanıcılar YouTube® üzerindeki popüler kliplerden, eğlence, müzik ve haber uygulamalarına kadar farklı içeriklere her an ulaşabiliyorlar. L3 serisi televizyonlarda hava durumu güncellemelerini bildiren uygulama da mevcut. Ayrıca kullanıcıların televizyonlarından doğrudan internet üzerinde gezinebilecekleri, böylece büyük ekranda arama ve gezinti yapabilecekleri, favori siteleri işaretleyebilecekleri internet tarayıcısı da bulunuyor.

Farklı multimedya kaynaklarına kolay erişim

Medya oynatıcı özelliği herhangi bir USB veya taşınabilir hard disk üzerindeki fotoğraf, video veya müzik dosyalarının kolayca televizyonda gösterilebilmesini veya üç adete kadar HDMI® girişi1 ile oyun konsolu, set-top box, DVD veya Blu-rayTM oynatıcılardaki hazır içeriklere erişim sağlıyor. Ayrıca içerikler oda içindeki bir başka cihazdan doğrudan L3 serisi televizyonlara streaming ile aktarılabiliyor. Ev ağı üzerinden medya oynatımı ile dahili Wi-Fi®1 özelliğinin bir araya gelmesi kullanıcıların herhangi bir PC’ye veya televizyona fiziksel olarak bağlamaya gerek duymadan filmleri ya da diğer içerikleri paylaşabilecekleri anlamına geliyor.

İnce, şık tasarım ve mükemmel bağlantı

L3 serisi televizyonlar Toshiba’nın tüm yeni televizyonlarında bulunan seçkin tasarım unsurlarını taşıyor. Modern ve ince şıklığıyla her mekana uyum sağlayan televiyonlar hem iç hem de dış özellikleri ile akıllı. Şık siyah, beyaz veya titanyum1 renklerdeki televizyonların hepsi esnek bağlantı seçeneklerine sahip. HDMI® ve USB girişlerine ek olarak, PC girişi sayesinde televizyon ekranının geniş PC ekranı olarak kullanabilmesine imkan veriyor. Tüm modeller geniş kanal seçenekleri için multi-tuner2 çözümleri sunarken, Dolby® Digital Plus özelliği müzik ve seslere hi-fi ses özelliği katıyor. Tüm modeller AMR (Active Motion & Resolution) resim işleme özelliği sayesinde spor programları, filmler ve oyunlar gibi hızlı aksiyon sahnelerine yumuşaklık katıyor ve mükemmel netliği ile izleyicileri LED ekrana bağlıyor.

Toshiba L3, D3 ve W3 serisi televizyonlar 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Toshiba L3, W3 ve D3 serileri:

Açık tarayıcı ile Smart TV özelliği

Bağlantı1: dahili Wi-Fi®, 3 adete kadar HDMI®, 1 x USB, 1x PC girişi, ev ağı üzerinden medya aktarımı

Ses: Dolby® Digital Plus

USB medya oynatma

Siyah, beyaz ve titanyum renklerde

Tuner’ler: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analog

 

Toshiba L3 TV:

Full HD, 1920 x 1080p, LED ekran

AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)

122 cm (48”) LED Edge ile, 102 cm (40”), 80 cm (32”) Direct LED ile mevcuttur.

 

Toshiba W3 TV:

HD Ready, 1366 x 768, LED ekran

AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

80 cm (32”) Direct LED ile mevcuttur.

 

Toshiba D3 TV:

HD Ready, 1366 x 768, LED ekran

Dahili DVD oynatıcı

AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

59 cm (24”) LED Edge ile ve 80 cm (32”) with Direct LED ile mevcuttur.

 

Toshiba Ürünleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Hakkında

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nın notebook, tüketici elektroniği ürünleri, depolama birimleri ve aydınlatma sistemlerinin Türkiye distribütörlüğünü 1996 yılından beri yapmaktadır. Özellikle çevre konusundaki hassasiyeti ile tanınan ve kendi sınıfında en çevreci ürünlere imza atan Toshiba, çevre dostu yeni LED TV modelleri, LED ekranlı notebookları ve yeni LED lambaları ile daha az enerji tüketimi sağlarken, daha uzun kullanım ömrü, daha iyi görüntü, daha sağlıklı iş ve eğlence ortamı sunmaktadır. En yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam eden TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 2011 yılında ilk gözlüksüz 3D notebook’u, 2012 yılında ise Gözlüksüz 3D Ultra HD TV’yi tüketicinin beğenisine sunmuştur. TNB A.Ş. teknolojide araştırmanın ve yeniliklerin bitmeyen bir yol olduğu felsefesi ile birçok konuda ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bölgesindeki ülkeler arasındaki en başarılı distribütör ödülünü 1996’dan beri defalarca kazanan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. kırdığı dünya rekorları ve satış başarıları ile bilinmektedir. 3.000’e yakın uzman bayisi ve değer katan iş ortakları ile beraber daha nice başarıları hedeflemektedir.

www.toshibatr.com

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı