AKİT MENÜ

Teknoloji

Prysmıan Group Türkiye, kıdem toplantısında bir araya geldi

Prysmıan Group Türkiye’nin tüm çalışanları 2014 yılı bilgilendirme toplantısı ve kıdem töreni’nde bir araya geldi!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde, tüm çalışanlarının katılımıyla 2014 yılı Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni’ni düzenledi. Prysmian Group Türkiye’nin organizasyonuna Prysmian Group Dünya CEO’su Valerio Battista’nın katılımı çalışanlar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Prysmian Group Türkiye çalışanları “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz. 1964’ten Bugüne...” temalı toplantıda Mehmet Auf tarafından sergilenen “Hayatın Ritmi” şovuyla eğlenceli dakikalar yaşadı. 

Prysmian Group Türkiye CEO’su Hans Hoegstedt ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Prysmian Group Türkiye CFO’su Ercan Karaismailoğlu, Fabrika Direktörü Halil Kongur ve Prysmian Group Dünya CEO’su Valerio Battista ile birlikte tüm çalışanlar katıldı. Toplam 617 kişinin katıldığı 2014 yılı Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni, 12 Şubat günü Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 

Prysmian Group Türkiye CEO’su Hans Hoegstedt, Prysmian Group Türkiye CFO’su Ercan Karaismailoğlu ve Fabrika Direktörü Halil Kongur‘un sunumlarıyla başlayan organizasyon, “İnovasyon Ödülleri Töreni”, Mehmet Auf’un “Hayatın Ritmi” gösterisi ve “Kıdem Töreni”nin ardından Prysmian Group Dünya CEO’su Valerio Battista’nın sunumuyla son buldu. Prysmian Group Türkiye’de 36. yılını dolduran Müjdat Yayvak, 29. yılını dolduran Esat Baykal ve Hans Hoegstedt 50. yıla özel hazırlanan pastayı birlikte kestiler. Takım çalışması, iletişim, etkileme, ikna etme, başarı, etik anlayış, profesyonellik gibi çeşitli konuları eğlenceli bir şekilde anlatan “Hayatın Ritmi” gösterisinde Prysmian Group Türkiye çalışanları da interaktif bir şekilde yer aldı. 

Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni’nde konuşma yapan Prysmian Group Dünya CEO’su Valerio Battista yaptığı konuşmasında “Prysmian Group ailesinin en başarılı fabrikalarından biri olan ve bu yıl 50. yılını kutlayan Prysmian Group Türkiye’nin bu önemli gününde burada olmaktan dolayı sonsuz mutluluk duyuyorum. Bu büyük ailenin vazgeçilmez ferdinin başarılı yolculuğunda siz değerli iş arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim. Türkiye pazarında emin adımlarla ilerleyen Prysmian Group Türkiye’nin gelecek yıllarda da başarılarını katlayarak devam edeceğine olan inancım sonsuz” dedi. 

Toplantıda konuşma yapan Prysmian Group Türkiye CEO’su Hoegstedt ise,”Sayın Battista’yı bugün yanımızda görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Türkiye’ye Prysmian Group Türkiye olarak geçtiğimiz seneyi hedeflerimiz doğrultusunda kapatmış olmanın gururu içerisindeyiz. Bu başarılarımıza olan katkılarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim” dedi.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı