AKİT MENÜ

Teknoloji

Bioxcin Forte Yoğun serum ile saç dökülmesine yoğun etki

Saç dökülmesine karşı etkili çözüm sunan Bioxcin, yoğun saç dökülmesi problemi yaşayanlar için bitkisel içerikli Bioxcin Forte şampuanına ek bakım ürünü olarak Bioxcin Yoğun Forte serumunu geliştirdi.

Saç dökülmesine karşı etkili çözüm sunan Bioxcin, yoğun saç dökülmesi problemi yaşayanlar için bitkisel içerikli Bioxcin Forte şampuanına ek bakım ürünü olarak Bioxcin Yoğun Forte serumunu geliştirdi. Bioxcin Forte Serum’un içeriğinde bulunan Procyanidin hem saç derisi hücrelerinin çoğalmasını sağlıyor hem de erkek tipi saç dökülmelerine karşı olumlu etki yaratıyor. 

Yoğun saç dökülmelerine karşı geliştirilen Bioxcin Forte Yoğun Serum’un içeriğindeki 8 kat yoğun Biocomplex B11 ve Prociyanidin saçların uzamasına ve güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Yoğun saç dökülmesine karşı etkili sonuçlar veren Bioxcin Forte Yoğun Serum saç köklerini besleyerek, saç tellerini kalınlaştırıyor. Aynı zamanda sağlıklı saç gelişimi için mineral ve çinko emilimin artmasına yardımcı oluyor.

Ölmemiş saç foliküllerini güçlendirerek, saç tellerini kalınlaştıran ve canlandıran Bioxcin Forte Serum, saçlara direnç ve hacim kazandırıyor. İçeriğinde bulunan Biotin, saç tellerinin sağlıklı gelişimine katkıda bulunurken, üzüm çekirdeği gibi bazı bitkilerde yaygın olarak bulunan Prociyanidin, antioksidan özellik göstererek saç derisini ve saçı koruyor.

Erkek tipi saç dökülmesine karşı olumlu etkileri klinik testlerle gözlemlenen Bioxcin Forte Serumun yapılan güvenirlilik testlerinde de yan etkisinin olmadığı, pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu kanıtlanmıştır.

Almanya’nın önde gelen medikal araştırma kurumu Dermatest tarafından yapılan klinik testlerin sonucuna göre Bioxcin Forte Şampuan ve Forte Serum’un birlikte kullanımı durumunda 2. ayın sonundan itibaren katılımcıların %90’ında saç dökülmesinin önlendiği, %80’inde ise saç miktarında artış sağlandığı gözlenmiştir.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı