AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Necip Fazıl Ödülleri üzerine...

Gazetemiz Yazarı Hüseyin Öztürk, Star Gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl ödül gecesi üzerine kaleme aldığı bugünkü yazısında program hakkında bilgiler verdi.

İŞTE O YAZI:

“Bu milletin bütün maddi serveti, 1918’den sonra beş asrın muhasebesini birden gören dış hasımlarca koparılıp alınmış, manevi kıymeti de iç düşmanlarca, dışa tabi şekilde talan edilmiştir”. Necip Fazıl (1973)

Star Gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl ödül gecesine gazetenin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak imzalı davet geldiği halde katılamadım. Dostuma teşekkür ederim.

Bir cümle ile neden katılmadığımı da söyleyeyim de esas konuya geçeyim, sonrasında Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan ile alakalı bir hatırayı paylaşmak istiyorum.

*

Cumhurbaşkanımızın katıldığı törenlerde onunla göz teması kurmak isteyip; “Bakın ben de buradayım” diyenleri izlemekten yorulduğum için katılmıyorum.

Cumhurbaşkanı ile göz göze gelmek için beden dillerini kontrol edemeyip, bin bir kılığa girenler, Erdoğan’ın beden dilinden azıcık delikanlılık öğrenseler ne kaybederler.

Şimdi bunları söyleyince “cımbızlama imalatı münafık taifeden” kobaylık yapacaklar çıkıp, lafı bir yerlere çekebilir, onlara da fırsat vermemek şunları ilave edeyim.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı