AKİT MENÜ

Teknoloji

Apple'ın bilinmeyen telefonları!

Apple firmasını elbette baktığımızda iPhone'ları piyasaya çıkartmadan önce, uzun ve zorlu bir tasarım sürecini ele alıyor.

2016-01-03 22:56:16

Apple bir ürünü piyasaya çıkartmadan önce onlarca tasarımı gözden geçiriyor. Bu tasarımların çoğu ne kadar özenli olsa bile kabul edilmiyor ve tasarım tarihin karanlık, ücra köşelerinde kayboluyorlar. Fakat bu karanlık köşelerden bu kullanılmayan telefon tasarımlarını çıkarttık. Tasarımlara baktığımızda belki hoşunuza gitmeyebilir fakat bir şekilde Apple iPhone kabul ve tasdik birimlerinin de onayını alamamışlar.

Samsung ve Apple arasında yıllarca uzun süren tasarım telif mücadelelerin ardından da Apple elbette son derece titiz davranıyor. Bu alışkanlığında da vazgeçmeyi düşünmüyor. Aşağıdaki kabul görmeyen tasarımlara dikkatli baktığımızda Apple’ın hislerini tahmin etmemiz mümkün.

Bir diğer yandan da Apple iPhone tasarımının da artık kurumsal ve kemikleşmeye yüz tutmuş olduğu gerekçesiyle de tahmin edebilir. Lafı uzatmadan sizlere bu kabul görmeyen tasarımlar ile baş başa bırakıyoruz.(veteknoloji)

Yorumlara Git

ABD tehdit etti! S-400'lerden vazgeçildi

MOSSAD'ın 15 yıllık kanlı planı devrede duyurdular!

Cübbeli Ahmet Hoca harekete geçiyor! 'Bir plan olduğu açık' diyerek duyurdu

Hazmedemediysen maden suyu iç! Emniyetin TOGG'larını görünce içi acıyan DP'li vekil

Teknoloji kontrollerinin bilançosu! ECB Başkanı Lagarde'dan 100 yıl sonra ‘Büyük Buhran’ uyarısı