AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Süleyman Özışık'ın beklenen kitabı çıktı

Siyaset dünyasında söylemleriyle dikkat çeken gazeteci yazar Süleyman Özışık’tan beklenen kitap geldi.

Siyaset dünyasında söylemleriyle dikkat çeken gazeteci yazar Süleyman Özışık’tan beklenen kitap geldi. "7 Haziran / 1 Kasım-Kederden Zafere" isimli kitap bir sürecin tahlili niteliğinde kaleme alınmış. AK Parti'nin seçimlerinde yaşadığı kederi ve akabinde gelen seçimlerde yaptığı doğru hamlelerle bu durumu nasıl zafere çevirdiği tüm detayları ve alt nedenleri ile anlatılıyor. 
Özışık, kitabın neden yazıldığını anlatırken şöyle diyor: "Sözden korkmayacak yürekli ve zeki insanlaradır sözümüz. Çünkü ancak onlar, söz ne kadar acıysa, söyleyenin o kadar dost olduğunu bilir... Davası ümmet olanın, derdi de büyük oluyor! Türkiye'nin hürriyeti, yerküre üzerindeki milyonlarca mazlum Müslümanın umudu... Zulmün hüküm sürdüğü tüm topraklardan yükselen tekbir seslerinin nedeni biziz! Haklı bir davada yalnız kalmak veyahut yok olmak, aşağılık ilişkiler içinde olanların ortağı olmaktan çok daha onurludur... Bu yüzdendir ki biz hep durduğumuz yeri bildik. Çünkü bizim bir davamız var… Bu davamıza dost olanlarla birlikte yürüdük ve onların hata yapmasını hiçbir zaman istemedik çünkü “İktidarın yapacağı bir tek hata, bir ulusun kaderini etkileyecekti" bu ulus ise ümmetin umudu niteliğindeydi…”
Süleyman Özışık, kitabında, 7 Haziran'da bazı kesimlerin "böl, parçala ve yönet!" tekniğini uyguladıklarını iddia ediyor.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!