AKİT MENÜ

Ekonomi

Tekstilkent yönetimi güven tazeledi

Tekstil sektörünün kalbinin attığı yerlerin başında gelen İstanbul Esenler’deki Tekstilkent, yeni bir yönetime kavuşmanın mutluluğuyla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yapılan kongrede yönetim Kurulu Başkanı seçilen Nuri Karaduman ve ekibi, güven tazeledi.

2014-02-26 08:40:54

EKONOMİ SERVİSİ - Tekstil sektörünün kalbinin attığı yerlerin başında gelen İstanbul Esenler’deki Tekstilkent, yeni bir yönetime kavuşmanın mutluluğuyla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yapılan kongrede yönetim Kurulu Başkanı seçilen Nuri Karaduman ve ekibi, güven tazeledi.
Tekstilkent Yönetim binası toplantı salonunda yapılan olağan mali genel kurula üyeler büyük ilgi gösterdi. Divan Başkanlığını İbrahim Şahin’in yaptığı ve 1050 üyenin iştirakiyle başlayan Mali Genel Kurul’da Tekstilkent üyeleri Nuri Karaduman’a olan desteğini artırarak sürdürürken, Eski Başkan Atalay Şahinoğlu’nun desteklediği Burhan Polat, büyük bir hezimet yaşadı.

KARADUMAN: ÜYELERİMİZİN MÜLKLERİ BİRER EMANETTİR

Kongrenin açılışında konuşan Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman, 26 yıldan beri Tekstilkent’in ne kadar yanlış yönetildiğini somut örneklerle anlattı. 662 adet ortak mülkün satıldığını belirten Karaduman, 21 dönümlük arsanın Koza İnşaat’a adeta peşkeş çekildiğini vurguladı.

Eski Tekstilkent Kooperatifi yöneticilerinin Tekstilkent’e gelmediklerini, ortak alanların eş-dosta peşkeş çekildiğini ve adeta Tekstilkent’in talan edildiğini belirten Karaduman, kendi ekibinin orta ve uzun vadede yapmayı hedeflediklerini anlattı.

Konuşması sıkça alkışlarla kesilen Karaduman, “Ortak mülkleri satmayacağız. Tekstilkent Gayrimenkul Yatırım Kooperatifi kurarak ortak mülkleri burada değerlendireceğiz. Üyelerimiz sahip olduğu işyerlerinden başka, Gayrimenkul Yatırım İşletme Kooperatifinden de ayrı bir gelir sahibi olacaklar. 152.000 metrekarelik damları solar enerjiden faydalanmak üzere değerlendireceğiz. Üyelerin ortak mallarını en kıymetli emanetmiş gibi koruyup muhafaza edeceğiz” dedi.

Genel Kurulda Başkan Nuri Karaduman 919 oyla ibra edildi. Bazı maddelerin oylamasında desteğini 975’e kadar çıkaran Karaduman, yaptığı teşekkür konuşmasında ise “Yeni dönemin Tekstilkent’e, Esenler’e, İstanbul’a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Binleri geçen desteğinize binlerce teşekkür ediyorum. İnşallah görevimize layık bir şekilde Tekstilkent’i geliştirerek hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı