AKİT MENÜ

Gündem

“Karanlık odaklar ortaya çıkarılmalı”

Paralel yapının illegal yollardan elde ettiği ses kayıtlarıyla gündem yönlendirme çalışmaları devam ediyor.

RAMAZAN ALKAN / ANKARA - Paralel yapının illegal yollardan elde ettiği ses kayıtlarıyla gündem yönlendirme çalışmaları devam ediyor. Önceki gün akşam yayınlanan ve Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına Başbakanlıktan yalanlama gelirken AK Partililer de duruma sert tepki gösterdiler. Milletvekilleri Paralel Yapı’nın biran önce ortaya çıkarılmasını ve bu karanlık odaklardan yargı önünde hesap sorulmasını istediler.

“ÜLKEDE KAOS ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR”

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının alçak bir komplo olduğunu söyledi. Karayel ses kayıtlarının gündem değiştirme amaçlı olduğunu belirterek paralel yapının ülkede kaos çıkarmaya çalıştığını ileri sürdü. Karayel, “Paralel yapı dediğimiz güçler kendilerinden emin gözüküyor ki, devlete karşı savaş açmış durumdalar. Ama bugüne kadar devletle savaşan hiç kimsenin millete zarar verdiği görülmemiştir. Bu yapılanların hesabını devlet görür” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ORTA DOĞU OLMASINI İSTİYORLAR”

Paralel yapının binlerce kişiyi dinlediğine atıfta bulunan Karayel, elde edilen ses kayıtlarından bir stok oluşturulduğunu vakti zamanı geldiğinde de tehdit amaçlı kullanıldığını söyledi. Karayel, “Paralel yapı devlet içinde devlet kurmuş. İleride kullanabilecekleri dinlemeleri bir yerde stok yaparak, birileri aleyhine kullanıyorlar. 7 bin kişinin dinlenilmesi olayında ortaya çıktığı gibi ülkenin her kesimi dinlenmiş. Kişisel veriler depolanmış ve günü geldiğinde de şantaj amaçlı kullanarak şahısların ve devletin aleyhinde işler yapılmış. Devletin yöneticilerini dinleyerek Türkiye’de kaos çıkarmak, siyasi istikrarı bozmak istiyorlar.  Emperyalist güçlerin kabına su taşınıyor bu yolla. Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi bir kargaşa ortamı oluşturmak isteniyor. Ama çok şükür milletimiz feraset sahibi. Biz başbakanımıza da milletimize de güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlara Git

Mansur Yavaş-İmamoğlu kavgası CHP’de istifa getirdi!

Beşiktaş - Eyüpspor CANLI ANLATIM

CHP'de yeni kriz! Mansur Yavaş cephesinden İmamoğlu'na olay sözler: Siyasi kalpazan, proje çocuk

Fenerbahçe'den derbi açıklaması: İddialar gündemi altüst etti! Ali Koç soyunma odasına indi mi?

İtirafçının yeni sözleri bakanlığı harekete geçirdi! Narin Güran soruşturmasına özel ekip