AKİT MENÜ

Teknoloji

Xperia'nın o telefonu ortaya çıktı!

Sızıntılara göre Sony, ilk olarak iPhone 6s'te gördüğümüz Rose Gold rengini yeni bir Xperia serisi telefonunda kullanacak.

2016-01-10 17:33:43

iPhone 6s'le beraber oldukça popüler olan ve telefonlarda görmeye başladığımız Rose Gold rengi, görünüşe göre Sony'nin de telefonlarına renk katacak. Son sızıntılara göre Xperia serisine ait bir telefonda Rose Gold seçeneği sunulacak.

Ortaya çıkan görüntülere bakacak olursak Sony, Xperia C6 Ultra olması muhtemel olan bu telefonda Rose Gold renk seçeneğine yer verecek. Böylece daha çok amiral gemisi telefonlarda görmeye alışık olduğumuz bu renk, orta segmente hitap eden bir telefonda da kendine yer bulacak. Eğer bu sızıntı gerçekleştirse Xperia C6 Ultra modeli Sony'nin Rose Gold'u kullandığı ilk telefon olacak.

Diğer modellerinde de bu renk seçeneğine yer vereceğini tahmin ettiğimiz Sony'nin yeni telefonları MWC 2016'da boy gösterecek. Bu fuarda diğer Xperia modellerini de tanıtacak olan şirket, amiral gemisi telefon serisi Xperia Z6'larda da Rose Gold seçeneğini kullanarak özellikle kadın kullanıcıların dikkatini çekebilir.

Yorumlara Git

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu

Dünya ASELSAN'ın peşine düştü! 44 milyon dolarlık dev anlaşma Türkiye'ye duyuruldu