AKİT MENÜ

Teknoloji

iPhone 7 için imza toplanıyor!

Son günlerde çıkan iPhone 7 iddialarından sonra 200 binden fazla kişi itiraz dilekçesi imzaladı. Peki, kullanıcıların itirazı hangi yönde? İşte itiraz ile ilgili detaylar.

2016-01-10 20:20:21

Apple’ın yeni telefonu için söylentiler devam ederken, 200 binden fazla kullanıcı iPhone 7’ye gelmesi beklenen değişiklik için bir dilekçe imzaladı.

Daha önce belirttiğimiz üzere; Apple’ın kulaklık girişini değiştireceği iddia ediliyordu. 200 binden fazla kullanıcı bu durumdan pek hoşnut olmayacaklarını bildiren online bir dilekçe imzaladı. Apple’ın, bu itiraz dilekçesini dikkate alıp almayacağı ise bir soru işareti.

İtiraz dilekçesi, büyük bir uluslararası kampanya sayesinde Apple’ı fikrinden vazgeçirmek amaçlı oluşturulmuş. Dilekçede Apple’ın müşterilerini ve dünyayı dikkate alması gerektiği söyleniyor. Kullanıcılar, kulaklık girişinin değişimi ile birlikte yeni bir maliyetle karşı karşıya kalabileceklerinden bu duruma tepkililer. Bu yüzden de standart kulaklık girişinin telefonda devam etmesi isteniyor.

Kampanyada hedeflenen sayı 210 bin olmasına karşın şu anda 227,840 kişi imza atmış durumda. Apple’ın, kullanıcıların bu tarz itiraz ve görüşlerine karşılık değişiklik yapması pek de beklenen bir olasılık gibi gözükmüyor. Sonuçları zaman içerisinde hep beraber göreceğiz.(shiftdelete)

Yorumlara Git

Sokak lezzetleri restoranı iflas etti!

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!