AKİT MENÜ

Teknoloji

iOS 9.3 Beta 1 yayınlandı!

Apple, geliştiriciler için iOS 9.3 Beta 1 güncellemesini yayınladı.

2016-01-11 22:59:01

iOS 9.2.1 sürümünün hazırlıklarını sürdüren Apple, bugün sürpriz bir şekilde iOS 9.3 Beta 1 ile karşımıza çıktı.

Geliştiriciler için yayınladığı iOS 9.3 Beta 1 güncellemesinin yanında; OS X 10.11.4, tvOS 9.2 ve watchOS 2.2 Beta sürümlerini de yayınlayan Apple, yenilikleri beraberinde getiriyor.

- iOS 9.3 ile birlikte cihazınızın saat ve konumuna göre, akşam olduğunda kullanım sırasında gözlerinizi rahatsız etmemesi için ekran renkleri değiştirilir. Sabah olduğunda tekrar eski haline döner.

- Notlar uygulamasında artık parmak izi veya şifre kilidi ile güvenlik sağlanıyor. Ayrıca tarih veya alfabetik sıralama yapılabiliyor.

- Haberler uygulaması, artık takip ettiğiniz konularda özelleştirilmiş haberleri karşınıza çıkarıyor.

- Daha kullanışlı hale gelen CarPlay ile, Apple Music'te bulunan en yeni ve özel albümleri dinleyebilirsiniz. Ayrıca harita üzerinde benzin istasyonu, otopark , restoran , kahve ve diğer alanları bulabilirsiniz.

iOS 9.3 Beta 1 sürümü ilk bakışta Apple Watch odaklı gibi görünüyor. iOS 9.3 Beta 1 ile ilk defa aynı iPhone'a birden fazla Apple Watch'u tanımlayabilirsiniz. Çok gerekli bir özellik gibi görünmeyen bu özelliğin neden eklendiği meçhul..

iOS 9.3 Beta 1 ile ayrıca eğitim odaklı çoklu hesap desteği geliyor. Bu özellik sayesinde bir uygulamayı birden fazla grup veya kişi kullanabiliyor.

İOS 9.3 BETA 1 GÜNCELLEMESİNİ ALAN MODELLER

iOS 9.3 Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.

İOS 9.3 BETA 1 NASIL YÜKLENİR?

iOS 9.3 Beta 1 güncellemesini; eğer cihazınızın UDID kaydı varsa Apple geliştirici sayfasından IPSW dosyasını indirip, iTunes üzerinden yükleyebilirsiniz.(shiftdelete)

Yorumlara Git

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu

Dünya ASELSAN'ın peşine düştü! 44 milyon dolarlık dev anlaşma Türkiye'ye duyuruldu