AKİT MENÜ

Teknoloji

Bütçe dostu akıllı telefon: Lenovo A7000 Turbo

Akıllı telefon pazarında amiral gemisi cihazalar rekabet ederken, bu rekabete bütçe dostu cihazlarda katılmış durumda.

Akıllı telefon pazarında amiral gemisi cihazalar rekabet ederken, bu rekabete bütçe dostu cihazlarda katılmış durumda. Her geçen gün artan teknoloji geride bırakılan teknolojilerinde ucuzlamasını sağlıyor. Halbuki orta seviye bir cihazı akıllı telefon devleri 150 dolara kadar fiyatları indirmiş durumda.

CES 2016 fuarında görücüye çıkan bütçe dostu cihaz ise Lenovo A7000 Turbo oldu. Çinli teknoloji devinin bulunduğumuz hafta içerisinde tanıtımını yapmış olduğu telefon her cebe girecek bir telefon olmuş. Özellikle Fiyatına göre oldukça yüksek donanımlarla gelen A7000 Turbo, kullanıcılarını memnun edecek gibi.

Teknik özelliklerine kısaca değinecek olursak; 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan bu telefonda sekiz çekirdek MediaTek MT6752 işlemcisi ve 2GB'da RAM bulunuyor. 13MP'lik arka ve 5MP'lik ön kamerası, birçok orta segment akıllı telefonlardan daha iyi bir tercih yapılmış. Üstelik bu kadar saydığımız özellikteki A7000 Turbo'nun fiyatı da sadece 165 dolar fiyat etiketi ile müşterilerini bekliyor.(akillitelefon.com)

Yorumlara Git

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…

Karadeniz'in fındığı bakın kimleri zengin ediyor! Çıldırmamak elde değil

Herkese geçmiş olsun! Marketlerde kapış kapış giden o ürüne deli zam geliyor