AKİT MENÜ

Gündem

Dinlemelere lanet

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, “Dinleme tuzaklarını yapan karanlık güçleri lanetliyoruz” dedi.

İSTANBUL - 3 yıl içerisinde devletin üst düzey yetkilileri dahil, binlerce kişiyi dinlediği ortaya çıkan Paralel Yapılanmaya tepkiler sürüyor. Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, “27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat’ı yapanları lanetlediğimiz gibi dinleme tuzaklarını yapan karanlık güçleri de lanetliyoruz” dedi.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, 28 Şubat’ın, ‘’postmodern darbe’’nin 17. yılı olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti: “Geçmişte 12 Mart ve 12 Eylül darbelerine karşı mücadele verdiğim gibi 28 Şubat postmodern darbesine karşı da en ön safta mücadele ettim. 28 Şubat postmodern darbesinin şahsıma ve çevreme karşı açtığı savaş halleri devam etmektedir. Şahsımın da dinlenenlerin içinde olması beni çok üzmüştür. 45 yıldan bu yana hak hukuk ve insan kardeşliği için hizmet veren bir nefer olarak çok sayıda siyasi yargılama yaşadım. Ara rejimlerde dahil her zaman fikir ve düşüncelerimizden dolayı hedef olduk ve yargılandık. Çünkü hayatım boyunca şiddet ve teröre karşı çıkan bir gönül adamıyım. Bir diğer üzüntüm ülkemizin içinde bulunduğu koşulların ne kadar acı ve ürpertici olduğudur. Zira ben dinlendiğimi biliyorum.”

“KARANLIK GÜÇLERİ LANETLİYORUZ”

Türkiye için büyük bir tuzağın ortaya çıktığını gördüklerini ifade eden Altun, şunları kaydetti:             
 
“Belli şahsiyetlerin hepsini terör diye toplayacaksınız. Bu insanlığın varlığına, Türkiye’nin geleceğine büyük bir ihanettir. En büyük terörist ve vatan haini bu tuzakları hazırlayanlardır. Onları lanetliyoruz. Millet ve hükümet olarak zalimlerle mutlaka hesaplaşılmalıdır. Derin ve karanlık güçlerin ülkemizi, huzurumuzu bozmaya ve korku devleti yapmaya hakları yoktur. Bu ihaneti yapanlar gelişen demokrasimizi, birliğimizi ve geleceğimizi hançerleyen karanlık güçlerdir. Diğer bir hedefleri ara rejimlere zemin hazırlamaktır. Unutmasınlar ki o karanlık ve zulüm dönemini bir daha getiremeyeceklerdir. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerini yapanları lanetlediğimiz gibi, özgürlüğümüze, hak- hukukumuza saldıran bu dinleme tuzaklarını yapan karanlık güçleri de lanetliyoruz.”   

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı