AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Kitap Dünyası ile dünyanız genişliyor

Yıllardır birçok ilke imza atmış olan Kitap Dünyası Yayınları, son yıllarda yaptığı yayınlarla göz dolduruyor.

2014-02-28 18:37:36

Kitap Dünyası Yayınları; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı sınavlara yönelik yayınlanan “DİB Yeterlik ve MBSTS Pratik Hazırlık Kitabı”, “DİB Yeterlik ve MBSTS Soru Bankası” gibi yayınların yanında, İmam Hatip Liseleri 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için Arapça Yaprak Testler, 5. ve 6. Sınıflar için Resimli Arapça Test Kitapları da yayınlayarak Türkiye’deki önemli bir ihtiyaca cevap verdi.

SEÇKİN OSMANLI KLASİKLERİ

Son aylarda Osmanlıca ve Arapça eserlere ağırlık veren Kitap Dünyası, yirmiye yakın Arapça resimli hikâye yayınladı, ilk defa 1600 adet resimli Arapça Türkçe sözlük, dönüşümlü sözlük çıkardı, on adet Osmanlıca hikâye yayınlayan yayınevi, edebiyat ve tarih bölümleri için seçkin Osmanlıca klasikleride, önümüzdeki haftalarda Osmanlıca Sözlük, Resimli Osmanlıca Sözlük, Osmanlıca Hikâye Serisi gibi Osmanlıca veya Arapça’yı öğrenmek isteyen okuyucuların sevinçle karşılayacakları eserleri yayınlayacağını da açıklayarak eğitici kimliğini sürdürüyor

OKURLA BULUŞMA PLATFORMU        

Yine çok yakında Farsça yayınlar da okuyucu ile buluşacak. Tüm bu eğitim yayınlarının yanında kültürel eserlere de gerekli önemi veren Kitap Dünyası, bünyesinde Kardelen Yayınları, Rumi Yayınları ve Hikmetevi Yayınları ile yerli yabancı birçok esere imza attı. Kitap Dünyası, Hikmetevi Yayınları adı altında hazırlanmakta olan İbrahim Hakkı Konyalı’nın tüm eserlerini en kısa sürede okuyucularla buluşacağını da duyurdu.

Yorumlara Git

Erdoğan BM’den dünyaya seslenecek! “İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır”

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti