AKİT MENÜ

Teknoloji

Batarya kralı satışta: Asus Zenfone Max

Asus; 5,000mAh'lık rekor bataryayla gelen yeni akıllısını satışa sundu.

Asus bu ayın başında önsiparişe açtığı 5000mAh kapasiteli devasa bataryasıyla dikkatleri üzerine çeken yeni akıllı telefonu Zenfone Max'ın satışına başladı.

İlk olarak modelin teknik özelliklerini verelim ardından diğer detayları aktaralım:

Android 5.0 işletim sistemi5,5-inç'lik (1280x720) ekran156.00 x 77.50 x 10.55 mm; 202 grSnapdragon 410 yongaseti2GB RAM16GB dahili hafıza (+microSD)13MP arka kamera (çift LED, lazer odak, f/2.0 diyafram)5MP ön kamera3G/4G, Wi-Fi, BT, GPSÇift SIM kart desteği5,000mAh bütünleşik batarya
5000mAh'lık bataryasını HD çözünürlük (az piksel > az tüketim) ve yongasetinin orta seviye oluşuyla (az güç > çok tasarruf) birlikte değerlendirdiğimizde yoğun kullanımda dahi 2 günü rahatlıkla görebileceğimizi söyleyebiliriz. Hatta modele yönelik yurtdışı öncül incelemelere baktığımızda ortalama 3 gün dolayında gittiğini okuduk ki bildiğimiz gibi halihazırda bu kadar dayanıklı başka bir akıllı telefon yok.


Bataryanın Powerbank işlevine sahip olması da bir diğer güzel ayrıntı. Bu sayede kendi bataryamız üzerinden başka cihazları da şarj edebileceğiz.



Evet; Zenfone Max $150'lık fiyat etiketi ile halihazırda Amazon veya Flipkart gibi mağazalar üzerinden satışa sunuldu. Bize de muhtemelen bu çeyrek içerisinde gelir. Fiyatı da tahminimizce aşağı yukarı 750 TL dolayında olur.






Yorumlara Git

‘Togg yok’ yalanı boşa çıktı! İşte Jandarma ve emniyete teslim edilen Togg sayısı

Acun Ilıcalı'nın avuntusu çileden çıkardı

TF-2000 Hava Savunma Muhribinin inşası başlıyor!

Anket herkesi şaşırttı: Türk halkı en çok ve az kime güveniyor!

En sessiz denizaltıları bile tespit edecek! Bir teknoloji geliştirildi!