AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Serdar Tuncer, Mevlana'yı anlattı!

Atakum Belediyesi tarafından Hz. Mevlana’nın 742. vuslat yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ‘Hz. Mevlana Kalbe Düşünce’ etkinliğinde Samsunlularla buluşan Şair, Yazar Serdar Tuncer, "Mevlana filozof ya da hümanist değildi. O, kendisini 'Kuran-ı Kerim'in kölesi, Hz. Muhammed'in ayağının tozuyum' sözleriyle tanımlıyordu" dedi.

2019-02-01 09:58:43

Hz. Mevlana’nın 742. vuslat yıl dönümü kapsamında Atakum Belediyesi tarafından organize edilen ‘Hz. Mevlana Kalbe Düşünce’ programı Samsunlulara ve çevre illerden program için Samsun’a gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Şair, Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer ile Doç. Dr. Emin Işık’ın katılımıyla gerçekleşen program Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde düzenlendi. 

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTREDİ
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programı izlemek için saatler öncesinden sanat merkezinde yerini aldı. İlginin çok olması nedeniyle zaman zaman kısa süreli izdihamların olduğu programda merdiven boşlukları ve kapı girişlerinde insan seli yaşandı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, Vakıflar Bölge Müdürü Ali Şahin, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programda üniversite öğrencileri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!