AKİT MENÜ

Gündem

'Dinleme vatana ihanettir!'

İçişleri Bakanı Efkan Ala Batman valiliğinde paralel yapının kriptolu telefon dağıtması ve ardından bu telefonlar üzerinden önemli birimlerdeki kişilerin dinlenmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bölge gezilerinin ilkini Batman'a yaptı. Sabah saatlerinde Batman'a gelen Bakan Ala, valilik ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Suç işleyenlerin suç işlemeye önlemeye çalışmayı garanti ederiz, her türlü tedbiri almayı garanti ederiz. Ama buna rağmen suç işleyenler olunca onları da saklamadan gizlemeden ortaya koyup gereğini yapacağımızı garanti ederiz. Bu aklın alabileceği bir şey değildir." dedi.

"BU YAPILANLAR VATANA İHANETTİR"

Bakan Ala konuşmasına şu şekilde devam etti, "Bu ihanete varan bir yaklaşımdır. Milletimizin bildiği var, bilmediği var. Çok daha vahim diyebileceğimiz sayı ve dinleme süreleri konusunda hukukun aklın almayacağı bir durum ortaya çıkmıştır. Devletin en önemli birimlerine kriptolu telefon dağıtılıp üretilip sonrada bunun dinlenmiş olması vatana ihanettir. Bunun başka izahı olmaz, bu devlete karşı işlenmiş en büyük suçtur. Bunun sorumluları ortaya çıkarılıp elbette vatandaşlarımız kendilerini emniyette hissetsinler diye gereğini yapmak bizim vatandaşlara karşı sorumluluğumuzdur." dedi.

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı