AKİT MENÜ

Gündem

"Evi idare edemiyorum, CHP adaylık teklif etti"

Kendisine CHP'den adaylık teklifi geldiğini söyleyen türkücü Mahmut Tuncer, "'ben evi idare edemiyorum, milleti nasıl idare edeceğim" diyerek teklifi reddettiğini açıkladı.

2014-03-02 16:20:22

CHP'den kendisine adaylık teklifi geldiğini söyleyen ünlü türkücü Mahmut Tuncer, şaşkınlığını "kardeş ben evi idare edemiyorum, milleti nasıl idare edeceğim" sözleriyle dile getirdi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle düzenlenen geceye katılan Mahmut Tuncer, kendisinin de CHP'den teklif aldığını ancak adaylık teklifi reddettiğini açıkladı. Tuncer, şöyle konuştu:

"Geçen Şanlıurfa'ya geldiğim de 3-5 arkadaşla oturduk, muhabbet ederken, belediye başkanı adaylığı teklif edildi. O arkadaşlarımız CHP'liymiş. Ben de, 'kardeş, ben evi idare edemiyorum. Milleti nasıl idare edeceğim' dedim. Vallahi, 4 çocuk var. Biri bağırıyor, filan oldu, diğeri bağırıyor falan oldu. Bu ülkede topluma hizmet etmemenin vebali çok büyük."

Mahmut Tuncer'in açıklamaları, "CHP aday sıkıntısı mı çekiyor ki milletin peşinde geziyor" sorularının sorulmasına nedne oldı.

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı