AKİT MENÜ

Gündem

Paralel destekli CIA raporu Cumhuriyet’te!

Her fırsatta hükümeti Amerikancı olmakla suçlayan, iktidarın CIA ile bağlantısı olduğunu iddia eden ve antiemperyalist olduğunu söyleyen sol kırması Cumhuriyet gazetesinde, CIA destekli Demokrasileri Koruma Vakfı’nın Türkiye’yi ‘terör finansmanı’ olarak gösteren raporu yayınlandı.

2014-03-02 16:50:25

Amerika’daki Demokrasileri Koruma Vakfı tarafından yayınlanan raporda Türkiye uluslararası terörü finanse etmekle suçlandı.

Türkiye’yi ‘terör destekçisi’ olarak gösteren ABD kaynaklı vakfın raporunu da, her fırsatta hükümeti Amerikancılıkla suçlayan ve antiempryalist olduğunu iddia eden Cumhuriyet gazetesi, ‘cihat finansörü’ başlığıyla manşetinden duyurdu.

Öte yandan, aynı raporu daha önce paralel yapının yayın organı olan Today’s Zaman’ın da yayınlaması; ABD, Cumhuriyet ve paralel yapının Türkiye’yi itibarsızlaştırmak için nasıl bir ittifak kurduklarını gözler önüne serdi.

TÜRKİYE’YE ‘TERÖRE DESTEK’ SUÇLAMASI!

Sözde ulusalcı Cumhuriyet gazetesinin büyük bir özveriyle manşetinden duyurduğu raporda Türkiye’nin teröre(!) destek faaliyetleri 8 ayrı başlıkta toplanıyor. Bunlar; “İran ile altın-gaz alışverişi, Suriye’deki cihatçılar, Yasin el Kadı, Saleh al Aruri, Hamas bağlantıları, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Çin ile yapılan savunma füzesi anlaşması.”

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı