AKİT MENÜ

Ekonomi

Sur Yapı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak

Sur Yapı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak

2014-03-04 09:50:00

EKONOMİ SERVİSİ - Son dönemde gerçekleştirdiği AVM projeleriyle adından söz ettiren Sur Yapı, önümüzdeki ay sonunda yeni bir AVM daha açıyor. İstanbul’un Anadolu yakasında yapılan Metrogarden AVM’nin Nisan sonunda açılacağını dün düzenlediği basın toplantısıyla duyuran Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Metrogarden AVM’nin kiralamalarının yüzde 80 oranında gerçekleştiğini, kalan kısmın kiralama görüşmelerinin devam ettiğini ve açılışa kadar tamamlanacağına inandığını söyledi.

ELMAS: YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Ulusal ve uluslararası markalarıyla AVM’de yer alan perakendecilere kendilerine duyulan güvenden dolayı teşekkür eden Elmas, “Metrogarden AVM’yi 2014 Nisan sonunda diğer projelerimizi de 2015 sonu itibarıyla hayata geçeceğiz. Bunun sonucunda 10 bin gence iş imkanı sağlamış olacağız” dedi. Hayata geçireceği diğer projeler hakkında da bilgi veren Altan Elmas, Axis İstanbul’un inşaatının başlamasıyla birlikte ofis satışlarında iyi bir ivme yakaladıklarını belirtti. Exen İstanbul AVM&Ofis ve İzmir kompleksinin inşaatına ise 2014 son çeyreğinde başlayacaklarını vurgulayan Elmas “Ülkemizin geleceğine duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ümraniye sınırlarında Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe’nin kesişme noktasında bulunan ve bölgenin tek AVM’si  Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul’un eski çarşı kültürünün modern bir şekilde yorumlandığı proje, herkese alışveriş ve eğlence için zengin seçenekler sunuyor.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı