AKİT MENÜ

Siyaset

Cem Toker ittifaklar içerisinde en güvenilmez partiyi açıkladı

Liberal Demokrat Parti’nin eski genel başkanı Cem Toker, ittifaklar içerisinde en güvenilmez partinin İYİ Parti olduğunu söyledi.

2020-05-19 12:51:53

Liberal Demokrat Parti’nin (LDP) eski genel başkanı Cem Toker, Türkiye'deki ittifak ilişkilerine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bizim Tv'de konuşan Cem Toker, her iki ittifakta partiler değerlendirmeye alındığında en güvenilmezin İYİ Parti olduğunu söyledi.

Toker, ittifaklarda dengelerin değişebileceğini söyleyerek, "İttifaklar hep çıkar ilişkisidir. Mesela CHP ile Saadet Partisi'nin ne alakası var? Bence ittifaklar içerisinde en güvenilmez parti İYİ Parti'dir. İYİ Parti bir tüp bebektir. Meclise girmek için CHP ile ittifak yapmıştır. MHP'nin itirazları nedeniyle Cumhur İttifakı ile ittifak yapmadılar. Yoksa onlar da ittifakta yer alacaklardı. HDP ile yaşanan son gelişmelerin ardından İYİ Parti'nin AK Parti birlikte yer alabileceğini söylüyorum. Türk siyasetinde pazartesi denilen sonraki gün unutuluyor ya da tersi söyleniyor. Örneğin CHP ittifakta tek kalabilir, her şey olabilir" dedi.

Yorumlara Git

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…