AKİT MENÜ

Ekonomi

Fikirtepe’de ilk harcı Anka Group döktü

Kadıköy Hasanpaşa’daki Yeni Salı Pazarı meydanında büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Avukat Hurşit Yıldırım, Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel ile ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

2014-03-05 09:40:27

SERDAR USLU / İSTANBUL - İstanbul Fikirtepe’de başgösteren imar problemleri nedeniyle yaşanan uzunca tartışma döneminin ardından ilk harç döküldü. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın geçtiğimiz Ocak ayı sonunda 15 gün içerisinde ruhsatların alınacağı yönündeki açıklamasının ardından Anka Gruop kolları sıvadı. Anka Group, 50.000 metrekarelik arsa üzerindeki 2 bin 500 konutluk projesinin temelini attı.

TEMEL: İLK HARCI BİZ DÖKTÜK İLK TESLİMATI DA BİZ YAPACAĞIZ

Temel atma töreninde konuşan Anka Evim Kadıköy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, “Fikirtepe’ye girdiğimiz günden beri bütün ilkleri Anka Group olarak başaracağımızı iddia etmiştik. Fikirtepe’de ilk yüzde 100 anlaşan, ilk tek tapuyu çıkaran, ilk hafriyatı alan, ilk ruhsat başvurusunu yapan ve ilk ruhsatı alan biz olduk. Şimdiye kadar nasıl sözlerimizi tuttuysak, bundan sonra da projesini ilk bitiren biz olacağız. Projemizin bölgenin en iyi projesi olma konusundaki iddiamızı sürdürüyoruz. Projemiz ile ilgili misafirlerimizi satış ofisimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı