AKİT MENÜ

Gündem

Bedduaya tanık olan kişi konuştu: Şok oldum!

Fethullah Gülen’in akrabası ve mahalle arkadaşı olan Vahdet Yılmaz, sohbetteki bedduanın tanığı olduğunu ancak böyle bir bedduayı tasvip etmediğini vurguladı.

2014-03-04 22:58:16

Vahdet Yılmaz ABD'deki talebelerinin daveti üzerine cemaatin yılbaşı programlarına iştirak etmek üzere 16 Aralık 2013'te Philadelphia'ya gitti. 20 Aralık'ta da akrabası ve aynı zamanda İzmir'den eski mahalle arkadaşı olan Fethullah Gülen'i Pensilvanya'da ikamet ettiği malikhanede ziyaret etti.

Cemaat'e yıllarını veren Vahdet Yılmaz Fethullah Gülen'in Türkiye'yi ayağa kaldıran beddua görüntüleri çekildiği anda yanında bulunduğunu, söylediklerini duyunca şoke olduğunu söyledi.

"KEŞKE O ANLARA TANIKLIK ETMESEYDİM!"

Sabah'tan Nazif Karaman'ın ulaştığı ve o anları sorduğu Vahdet Yılmaz, "Doğrudur tesadüfen o an oradaydım. Philadelphia'ya gitmiştim. Akrabam ve çocukluk arkadaşım Gülen'i ziyaret etmek için kaldığı villaya gittim. İkindi namazını kıldık ve ardından sohbete başlandı. Biz de sohbetini dinliyorduk. Bedduaya başlayınca şok oldum. Müslümanın başka bir Müslümana beddua etmesini tasvip edemem. Bu yüzden rahatsız oldum. Keşke o anlara tanıklık etmeseydim" dedi.

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı