AKİT MENÜ

Ekonomi

Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonunu İstanbullu tüketiyor.

Güncelleme Tarihi:

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonunu İstanbullu tüketiyor.

Türkiye'de bir yılda 1 milyon 100 bin ton dana eti, 200 bin ton da küçükbaş hayvan eti üretiliyor. Üretilen etin 330 bin tonu İstanbul'da, 970 bin tonu diğer illerde satılıyor.

İstanbul'da bir günde ise 400 ton kırmızı et ile 500 ton sucuk, salam, pastırma gibi et ürünlerinin tüketildiği belirlendi.

 

AA

Yorumlara Git

İşgal devam ediyor! Eşkıya kasabaları bastı

Papa 14. Leo'dan ateşkes çağrısı

Uçağın düştüğünü gördüler! Korkunç anları anlattılar

Libya'da 3 günlük yas ilan edildi

Türkiye'den Suriye'deki basın toplantısına ilişkin açıklama