AKİT MENÜ

Gündem

Gülen'in doktorunun ses kayıtları çıktı

Fethullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'a ait olduğu iddia edilen yeni ses kayıtları ortaya çıktı. Görüşmelerde, işadamı Murat Sungurlu'ya Umre'ye gitmek yerine, Bank Asya'ya para yatırması gerektiği vurgulanıyor.

2014-03-05 23:14:41

300 MİLYON DOLARI KİM YATIRACAK?

Fethullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal ile İşadamı Murat Sungurlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları internette yayınlandı.
Ünal, Türk Hava Yolları'nın aniden çektiği 300 milyon dolar nedeniyle Bank Asya'nın zor duruma düştüğünü belirterek, 300 milyon doları Murat Sungurlu ve çevresinin karşılayarak Bank Asya'ya yatırmasını istiyor.

EN BÜYÜK SIKINTI BANK ASYA

Ünal, Umre'ye gidecek olan Sungurlu'ya "Bu iş 15-20 Umre eder" dediği duyuluyor. Doktor Ünal, Gülen'in en büyük sıkıntısının Bank Asya olduğunu Murat Sungurlu'ya söylüyor. Ardından da bu parayı Bank Asya'ya yatırması halinde Gülen grubunun kapılarının sonuna kadar açılacağını belirtiyor.

İKİNCİ GÖRÜŞMEDE YİNE ÜNAL VAR

İkinci görüşme de yine Gülen'in doktoru Ünal ile işadamı Fatih Aktaş arasında. Aktaş, "120 topladık" diyor, Ünal ise "Siz onu 300'e çıkarın" yanıtını veriyor. Kudret Ünal, "300" toplaması halinde telefonla görüşmek yerine Fethullah Gülen ile yüz yüze görüşebileceğini anlatıyor. Ünal, Gülen için "O da desin bizim Fatih bu işlerde cankurtaran. Bu sana krizin meyvesi olur" ifadelerini kullanıyor.

(haber10)

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı