AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung'tan iPhone sürprizi

Koreli teknoloji devinin yeni planları açığa çıktı. Tam olarak neler oluyor? Bu sorunun yanıtına birlikte bakalım.

2016-01-27 00:00:47

Samsung'un zaten iOS platformunda bazı uygulamaları bulunuyor. Şirket bu ay başlarında da Gear S2'ye iOS desteği sunacağını açıklamıştı. Ama tüm bunlar buzdağının görünen yüzü. Diplerde daha fazlası var. Sammobile sitesinin Samsung içindeki kaynaklarından öğrendiğine göre Koreli üretici kendi uygulamalarını (Hepsi olmasa da birçoğu) iOS'a çıkarmaya hazırlanıyor.

Sitenin iddiasına göre Samsung, iOS için Gear Fit Manager üstünde çalışıyor. Böylece Gear Fit sahipleri iPhone'la da spor bilekliğini kullanabilecek. Bunun dışında S Health uygulaması da iPhone için çıkacak. Uygulama isminden belli olduğu üzere günlük aktivite, egzersiz, gıda tüketimi ve uyku süresi gibi detayları sunuyor.

Gelelim başka noktalara. Galaxy View'in iOS desteği olacak. Rapora göre Remote Control ve Family Square uygulamaları iOS için geliştiriliyor. Böylece kullanıcılar iPhone'u ile Galaxy View'i uzaktan kontrol edebilecek. Level isimli başka bir uygulama daha var, bu yazılım Samsung'un ses çözümleri için kullanılıyor. Görünüşe göre Level uygulaması da iOS için çıkacak.

Şirket Smart Camera uygulamasının da daha yeni bir sürümünü iOS cihazlar için hazırlıyor. Bu uygulama Koreli şirketin akıllı kameralarına tablet veya akıllı telefon üstünden erişmeyi sağlıyor.

 

(Sabah)

Yorumlara Git

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de sevgi seli

Tel Aviv alev alev! İstifa sesleri yükseliyor, Netanyahu köşeye sıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!