AKİT MENÜ

Ekonomi

Boydak’a 'rekor' ödülü

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı, 2012 yılında ilde en fazla kurum ve gelir vergisi ödeyen kurum ve şahısları plaketle ödüllendirdi. Kayseri’de 2012’de en fazla kurumlar vergisi ödeyen 100 şirketin ödediği toplam verginin yüzde 47’sini veren Boydak Grubu “maşallah” dedirtti.

2014-03-07 03:08:04

EKONOMİ SERVİSİ - Temelleri Kayseri’de atılan, bugün başta mobilya olmak üzere 8 ayrı sektörde 45 şirketle faaliyet gösteren Boydak Holding, üretim gücü ve ödediği vergilerle Türkiye ekonomisine katkısını her geçen yıl artırıyor. 2012 yılında da ödediği kurumlar ve gelir vergileri ile Kayseri ilinde rekortmenliği elinden bırakmayan Boydak Grubu’na hem holding, hem bağlı şirketler hem de aile üyelerinin ödediği yüksek gelir vergisiyle ekonomiye ve Kayseri iline yaptığı katkılar nedeniyle plaket takdim edildi. Boydak Holding Genel Merkezi’nde, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, Boydak Grubu adına plaketleri Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak teslim aldı.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Boydak Holding, 14 bine yaklaşan çalışanı, yurt geneline yayılmış 2 bini aşkın bayisiyle faaliyet yürütüyor. Bellona, İstikbal, Mondi, HES kablo gibi öncü markalarıyla adından söz ettiren Boydak Grubu, sürdürülebilir kalkınma politikasının yanı sıra ödediği vergilerle de Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor.  

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı