AKİT MENÜ

Gündem

Başörtüsü sorununu CHP çözmüş!

Kirli geçmişi ve yasakçı uygulamalarıyla bilinen CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük' diyerek büyük bir pişkinlik örneği sergiledi.

2014-03-07 00:17:48

Her seçim döneminde klasik hale gelen CHP'nin 'din üzerinden rant' siyaseti yine hortladı. Kurulduğu günden bu yana milletin hayrına olacak hiçbir icraata imza atmayan ve yasaklarla, yolsuzluklarla anılan CHP, seçimlerin yaklaşmasıyla yine 'dine' sarıldı ve 'dindarların' oylarına göz dikti. Geçmiş seçimlerde çarşaflı kadınlara CHP rozeti takılıp şov yapılırken şimdi de büyük bir pişkinlik örneği sergilenerek başörtüsü probleminin CHP tarafından çözüldüğü iddia edildi.

Partisince Trabzon'da düzenlenen mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, "Allah'ın izniyle milletin takdiriyle başbakan olacağım, tüyü bitmemiş yetimin hakkını mutlaka soracağım. Ayın otuzunda helalden yana oy kullanacağız o zaman. Hangi inançtan olursa olsun bir Allah'ın kulu çıkıp da 'Ey Kılıçdaroğlu ben ibadetimi özgürce yapamıyorum' diyorsa gelsin Kılıçdaroğlu'na, işimi gücümü bırakıp onun inancını özgürce yaşaması için çalışacağım" ifadeleriyle CHP'nin 'rant siyaseti'ni bir kez daha ortaya koydu. 

'BAŞÖRTÜSÜ SORUNU VARDI BİZ ÇÖZDÜK' YALANI!

"Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük' diyen Kılıçdaroğlu, 'CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur olacak. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolursa onların derdi benim derdi olacak. Bizim bir efsane Genel Başkanımız daha vardır. Bülent Ecevit, onun temel ilkesi bu düzen değişecek derdi. Aynı şeyi aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen ne ezen ne ezilen insanca halk olacağız. Bana inanmanızı istiyorum" şeklinde konuştu.

"SİZ ÖRTÜYÜ ÇÖZDÜNÜZ, SORUNUNU DEĞİL!"

Öte yandan; gazetemiz yazarı Hacı Yakışıklı'nın konuyla ilgili olarak yaptığı yorum da dikkat çekti. Yakışıklı, "Kılıçdaroğlu yine başörtüyü diline doladı, sorunu çözdük diyor! Arkadaş; siz örtüyü çözdünüz, sorununu değil!" ifadelerini kullandı.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı