AKİT MENÜ

Teknoloji

Microsoft, Surface sorununu çözecek

Kullanıcıların Surface Book ve Surface Pro 4 ile ilgili artan şikayetlerine Microsoft, sessiz kalmıyor. Bu sorunların hemen çözüleceği sözü veriliyor.

Surface Book ve Surface Pro 4 cihazlarında, artan kullanıcı şikayetleri, bu sefer düzgün çalışmayan uyku modu özelliği ve bazı güç yönetimi ile ilgili problemlerden kaynaklanan performans düşüklüğü. Maalesef ki bu tür problemler, cihazlar Ekim 2015’te ilk duyurulduğu andan itibaren devam ediyor. Ancak Microsoft, bu sefer sorunların çözümü konusunda söz veriyor.

Surface Pro 3’ün büyük kardeşi olarak Surface Pro 4 çıkmış ve güçlü 13 inç, tablet ile PC arası cihaz Surface Book, yüksek kalite performans için sunulmuştu. Ancak ürüne kavuşanlar, en azından Microsoft destek forumundaki kullanıcılar, garip ekran göz kırpması gibi birçok minik sorunlarla karşılaşmış.

MİCROSOFT, SORUNU ÇÖZECEK

Dün Microsoft tarafından çıkarılan güncellemede, batarya şarj ve termal değişiklikler ile sorunları giderme, kablosuz ve Bluetooth performansını artırma gibi iyileştirmelerden bahsediliyor. Ancak asıl problem hala giderilmiş değil. Microsoft ise bunun farkında. “Bazılarınızın güç yönetimi ile ilgili sorunlar yaşadığını biliyoruz. Bunu çözmek için elimizden geldiği kadar hızlı çalışıyoruz. Hazır olduklarında yeni bir güncelleme yayımlayacağız.” şeklinde açıklama yapan Microsoft, en azından çözüm bulacaklarına söz veriyor.

 

(shiftdelete)

Yorumlara Git

İran'da maden faciası! 13 ölü

Otobüste panik! Elindeki tüpü yere düşürünce dehşet dolu anlar yaşandı

Sarıgül Mourinho'yu Uyardı! Sonun kötü olur demiştim

Uyuşturucu ile mücadelede NARVAS DÖNEMİ! Narkotik vaka analiz sistemi

22 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi