AKİT MENÜ

Teknoloji

Galaxy S7'nin tanıtım tarihi belli oldu!

Bazı kaynaklardan sızdırılan bilgiler sayesinde Samsung Galaxy S7'nin çıkış tarihi kesinleştirildi.

Aylardır beklediğimiz ve sürekli olarak performansından, donanımından, yazılımından konuştuğumuz Galaxy S7'nin tanıtılma ve satışa sunulma tarihleri bilinmiyordu. Her yaptığımız haberde "ne zaman tanıtılacak bilmiyoruz" demekten bıktığımız üst seviye telefonun tanıtım tarihi, sonunda bazı kaynakların sızdırdığı bilgilerle kesinleştirildi.

Çoğu kaynağın bildirdiğine göre Mobile World Congress 2016'dan bir gün önce tanıtılacak olan Galaxy S7, 20 Şubat tarihinde tanıtılacaktı. Ancak gelen yeni bilgilere göre telefonun 21 Şubat tarihinde tanıtılması kararı alınmış. Mobile World Congress 2016'nın ilk gününde gözler önüne çıkacak olan telefonun tüm özelliklerinden bu etkinlikte bahsedilecek ve belki de kimsenin bilmediği yeni özellikler bu tanıtımda gösterilecek.

Telefonun hangi tarihte tanıtılacağı sızdırılan 2 adet görsel sayesinde kesinleştirilmiş oldu. Bu görsellerde bulunan küp şeklinin ne olduğu hakkında hiçbir kaynağın bilgisi yok ama bu fotoğrafın arka planda gezinen, alakasız bir küpü gösterdiğini düşünmüyorum. Akıllı telefonun birçok özelliği hemen hemen kesinleşmiş olsa da Galaxy S7'nin tanıtım tarihine kadar heyecanımızı koruyacağız gibi görünüyor.

 

 

(webtekno)

Yorumlara Git

Otobüste panik! Elindeki tüpü yere düşürünce dehşet dolu anlar yaşandı

Sarıgül Mourinho'yu Uyardı! Sonun kötü olur demiştim

Uyuşturucu ile mücadelede NARVAS DÖNEMİ! Narkotik vaka analiz sistemi

22 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!