AKİT MENÜ

Ekonomi

THY Genel Müdürü Kotil, ‘YILIN LİDERİ’

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın Lideri Ödülü"ne layık görüldü.

2014-03-11 08:08:14

İSTANBUL - THY Genel Müdürü Kotil, ödülünü Air Transport News Genel Müdürü Dr. Kostas Iatrou'nun elinden aldı. Kotil, ödül almasının onur verici olduğunu söyledi. Ödülün bugüne kadar aldığı en büyük ödül olduğunu belirten Kotil, "Ödül, dünyada havacılık sektörünün en otoriter ödüllerinden biri. Bu ödül Türkiye, THY ve benim için çok önemli. Ödülü Türkiye, 30 bin çalışanımız ve THY yolcuları adına aldım" dedi.

Kotil, bu yılın başında 2 yıllığına Avrupa Havacılık Derneği Başkanlığı'na da seçildiğini dile getirerek, "Avrupa'daki havacılığı da biz kontrol ediyoruz. THY'nin 10 yıldır devam eden bir başarı trendi var. Ödülün bize verilmesinde bu durum da etkili oldu. Havacılık sektörü, dünyanın en önemli sektörlerinden biri çünkü insanları buluşturuyor" diye konuştu. Kotil, konuşmasını şöyle sürdürdü: "THY olarak çok iyi bir aileyiz. İşimizi ve insanları seviyoruz. Sevdiklerimizden dolayı bu ödülü vermişlerdir diye düşündüm. Çünkü ilk önce sevgi başlıyor, sonrasında çalışması geliyor. Ama sevgi olmazsa bu ödülü vermezlerdi diye aklıma geldi."

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı