AKİT MENÜ

Ekonomi

Aksa’nın jeneratörleri Turkcell’li oldu

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, jeneratör alanında sektörünün lider firması Aksa Jeneratör Kiralama’yla işbirliği yaptı.

2014-03-12 09:00:44

EKONOMİ SERVİSİ -  Yapılan işbirliğiyle bundan böyle Aksa Jeneratör Kiralama’nın jeneratörleri Turkcell’in M2M teknolojisiyle uzaktan takip edilecek. Jeneratörlere yerleştirilecek M2M sim kartları sayesinde, meydana gelebilecek her türlü arızayla aksaklık bilgisi anında merkezi sisteme iletilecek ve olası sorunlar en kısa sürede çözülerek kesintisiz hizmet sağlanacak.

İşbirliği kapsamında jeneratörlerin takibinde kullanılacak M2M hat sayısı ilk etapta 350 olacak. Kısa zamanda 2 bine ulaşması beklenen hat sayısıyla birlikte Aksa Jeneratör Kiralama’nın sahada bulunan jeneratörlerinin tamamı uzaktan takip edilebilir hale gelecek.

Turkcell ile Aksa Jeneratör Kiralama arasında M2M’in yanı sıra data, ses hattı ve araç takip hizmeti konularında da işbirliği bulunuyor.

Yapılan işbirliğini değerlendiren Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Enerji sektöründe lider Aksa’nın, Turkcell M2M platformu çözümlerini tercih etmesinden son derece mutluyuz” derken; Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez ise Turkcell M2M teknolojileriyle işgücünde ve maliyetlerde tasarruf sağlayacaklarını kaydetti.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı