AKİT MENÜ

Gündem

‘Özbilgin ailesi timsah gözyaşı döküyor!’

Danıştay saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen Alparslan Arslan’ın babası İdris Arslan, Danıştay saldırısında hayatını kaybeden Danıştay 2. Dairesi üyesi Mustafa Yücel Özbilgin’in oğlu Gökhan Özbilgin’in oğlunun tahliye kararının ardından, “Babamı geri verin” şeklindeki sözlerini eleştirdi.

2014-03-12 09:10:24

KENAN KIRAN / İSTANBUL - Danıştay saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen Alparslan Arslan’ın babası İdris Arslan, Danıştay saldırısında hayatını kaybeden Danıştay 2. Dairesi üyesi Mustafa Yücel Özbilgin’in oğlu Gökhan Özbilgin’in oğlunun tahliye kararının ardından, “Babamı geri verin” şeklindeki sözlerini eleştirdi.

“BU TİMSAH GÖZYAŞLARI”

AKİT’e konuşan İdris Arslan; Gökhan Özbilgin’in, Danıştay saldırısını dindar kesime yıkmak isteyen Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin her duruşmasına katıldığını, Danıştay saldırısının Ergenekon’un düzenlediğinin belgelenmesi üzerine Silivri’deki görülen duruşmalara katılmadığını hatırlatarak, “Sanki öldürülen babası değilmiş gibi lakayt davrandı. Ankara sürecinde yapılanların göstermelik olduğu gözüküyor. Bu timsah gözyaşlarıdır” dedi. İdris Aslan, Gökhan Özbilgin’in, “Danıştay saldırısına ilişkin kamera kayıtlarının silinerek delillerin karartıldığı” iddiasına ilişkin İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya da müdahil olmamasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

“SİLİVRİ’YE GELMEZ OLDULAR. NEREYE GİTTİLER, NE YAPTILAR, HABERİM YOK”

İdris Arslan, Gökhan Özbilgin’in Danıştay davasının Ankara sürecinde her duruşmada salonunda olduğunu hatırlatarak, “Sadece Gökhan Özbilgin değil, Danıştay üyeleri duruşma salonunu doldururlardı. O süreçte işler yolundaydı. İşler kurguladıkları gibi gidiyordu. Problem yoktu. Ne zaman ki Osman Yıldırım farklı beyanda bulundu. Sanırım keyifleri kaçtı. Dosya Ergenekon davasıyla birleştirildi. Silivri’ye gelmez oldular. Nereye gittiler, ne yaptılar, haberim yok. Gökhan Özbilgin ve Danıştay üyelerini Silivri’de görmedim. ‘Bütün suç Alparslan Arslan’a yüklensin, böylece problem çözülsün’ denildi. Gökhan Özbilgin, babasının gerçek katilinin peşine düşmek istemedi” ifadelerini kullandı. Arslan, Danıştay saldırısının organize olduğunu belirterek, “Gerçeğin ortaya çıkmasından hoşlanmıyorlar. Gerçeğin ortaya çıkmasını isteselerdi, Silivri sürecinde Cumhuriyet Gazetesi’nin avukatları müdahillikten vazgeçmezlerdi. Gökhan Özbilgin konuşuyor, neden kamera kayıtlarının ortaya çıkması için gayret göstermedi? Acaba Gökhan Özbilgin de baskı altında mı? Danıştay saldırısının planlı, programlı olmaması mümkün değil. Alparslan Arslan’a yıkıp, Danıştay olayını kapatmak istiyorlar” dedi. İdris Arslan, Gökhan Özbilgin’in OYAK davasına müdahil olmamasının da dikkat çekici olduğunu belirterek, “Sanki öldürülen babası değilmiş gibi lakayt davranıyor. Ankara sürecinde yapılanların göstermelik olduğu gözüküyor. Bu timsah gözyaşlarıdır. Ben hakikatin ortaya çıkmasını istiyorum” dedi.

ALPARSLAN ARSLAN’A SORU DAHİ SORMAYAN CUMHURİYET’TEN KARARA İTİRAZ!

Cumhuriyet Gazetesi’nin; avukatlarının, Alparslan Arslan’ın tahliye kararına itiraz edeceğini duyurması da “komik” bulundu.  
Ankara’da Danıştay davasının her duruşmasına katılan ve Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, “Danıştay saldırısı türban gerekçesiyle yapıldı” kararını destekleyen Cumhuriyet Vakfı, Danıştay davasının Ergenekon davasıyla birleşmesinin ardından davaya yeniden müdahil oldu, ancak gazetesine yönelik bombalı saldırıların Ergenekon sanıkları tarafından yapıldığının belgelenmesinin ardından suskunluğa büründü. Cumhuriyet gazetesini çıkaran Cumhuriyet Vakfı’nın avukatlarının tamamı Ergenekon davasından çekildi. Avukatlar ise, çapraz sorgu sırasında Alparslan Arslan ve Osman Yıldırım’a tek soru dahi sormamıştı. Cumhuriyet gazetesinin müdahil avukatlarının, gazetelerine molotofkokteyli attığı gerekçesiyle yargılanan sanıkların savunmalarının alındığı Ergenekon davasındaki duruşmalara gelmemesi de dikkat çekmişti.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı