AKİT MENÜ

Teknoloji

ACAİP kampanyadan AKILLI strateji

Merakla beklenen 5 inçlik Samsung Galaxy Neo, ilk kez ve sadece Vodafone’lular için Türkiye’de..

Dünya çapında en son mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, yepyeni Samsung Galaxy Grand Neo’yu Türkiye’ye getiren ilk operatör oldu. Son teknoloji Samsung akıllı telefon, Vodafone farkıyla “Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu – ACAİP” portföyündeki yerini alarak tarifeye ek ayda 18 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone’lularla buluşuyor. 5 inç dev ekranlı akıllı telefon, Vodafone’un 81 ili kapsayan 3G teknolojisi ile gelişmiş internet deneyimi sunuyor.

5 İNÇLİK DEV EKRAN 

Android 4.2 Jellybean işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy Grand Neo, 5 inçlik dev ekranıyla göz kamaştırıyor. 1.2 GHz hızında dört çekirdekli A7-Cortex işlemciye sahip telefonda 720p video kaydı yapabilen 5 MP kamera bulunuyor. Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS ve FM radyo ile kablosuz iletişimin tüm imkanlarını sunan yeni Samsung ayrıca 16 GB dâhili hafızaya sahip ve 1 GB RAM’den güç alıyor. Cihazın 2100 mAh bataryası maksimum 430 saat standby süresi sunabiliyor.

 ABONELERE SON TEKNOLOJİ

Abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone’a özel olarak Türkiye’de satışa sunulan Samsung Galaxy Grand Neo, kontratsız 899 TL fiyatıyla dikkat çekiyor.  Vodafone Red, Duran Tarife, Devreden Tarife ve Gençlik tarifelerine ek avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulan kampanya kapsamında, içerisinde internet olmayan tarifelerde de iki ay boyunca 250 MB hediye ediliyor. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal,“Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarından faydalanmayı abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Bu kapsamda, Samsung ile yeni bir işbirliğine imza atıyor ve en son teknolojiyi Vodafone’lulara ayrıcalıklı şekilde ulaştırıyoruz" yorumunu yaptı

Yorumlara Git

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı