AKİT MENÜ

Teknoloji

LG teknolojisini akıllı ekrana yansıttı

LG Electronics, Mobil Dünya Kongresi 2014’te sunduğu iki yeni G serisi akıllı telefonu, üçüncü nesil L Serisi ve yeni UX özellikleriyle, her kesimden kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ürünleri ile kullanıcı kitlesini genişletme hedefini duyurdu.

2013’te adından çok söz ettiren G2, Nexus 5 ve G Flex gibi ürünleri pazara sunarak başarılı bir yıl geçiren LG Electronics, bu ürün stratejisinin 2014’te de olumlu dönüşler alacağına inanıyor.LG Electronics Mobil İletişim Bölümü CEO’su Dr. Jong-seok Park, LG için önemli olanın, kullanıcılarına olabilecek en iyi mobil deneyimini yaşatmanın yanı sıra, bu deneyimin tüm cihazlarda da yaşanabileceğini göstermek olduğunu kaydetti. Yapılan araştırmalar, kullanıcıların günde en az 100 kez telefonlarını açıp kapattıklarını ortaya koyuyor.

EN İYİ AKILLI TELEFON

MWC 2013’ün “En İyi Akıllı Telefon” ödülünü kazanan G Pro’nun devamı niteliğindeki G Pro 2; 5.9 inçlik Full HD IPS ekranı, en son Android 4.4 KitKat OS işletim sistemi ve sınıfının en iyi teknolojisi ile üstün görüntüleme deneyimi sunuyor.LG’nin ilk kompakt akıllı telefonu olan G2 mini, Knock Code ve Guest Mode gibi üstün UX özellikleri ile orijinal LG G2’nin verdiği kullanıcı deneyimini yaşatır nitelikte. Yeni LIII Serisi’nin, LG’nin dünya çapında büyük başarı ve ilgi gören LI ve LII Serileri’nin başarısını özellikle büyüyen pazarlarda devam ettirmesi bekleniyor. Yeni F Serisinin öncülerinden olan F 70, zarif ve ince tasarımıyla Mobil Dünya Kongresi’nde dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorumlara Git

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı